Helzberg Diamonds

Alle anmeldelser

Helzberg Diamonds

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Helzberg Diamonds

Efter mere end et århundrede med betjening af kunder er Helzberg Diamonds vokset til mere end 200 butikker med oprindelse i USA's hjerteland. Gennem det hele er deres kerneværdier forblevet de samme. De sætter mennesker først, og det afspejles i alt, hvad de gør.

Høj kvalitet, etiske diamanter og smykker
Helzberg-forskellen kan udtrykkes i en enkelt sætning: Kvalitet frem for alt andet. Fra deres strenge diamantkvalitetsstandarder til etisk indkøb af deres materialer går de langt ud over industristandarder for at give dig den exceptionelle kvalitet, der har adskilt os i et århundrede.

Helzberg Diamonds gør alt, hvad de kan for at sikre, at kvaliteten af ​​deres diamanter er den bedste i branchen. Deres standarder for diamanter er så strenge, at de rutinemæssigt afviser diamanter, der er blevet bedømt af eksterne diamantlaboratorier. De overstråler konsekvent deres konkurrenter ved at opretholde de højeste kvalitetsstandarder på alle områder.

Helzberg Diamonds skaber smykker af høj kvalitet, der er lavet med kærlighed
De designer hvert smykke med dig i tankerne, og arbejder med mesterhåndværkere, der kun bruger ædelstene af højeste kvalitet, de finestemetaller og fantastiske designs for at skabe noget, du vil værdsætte for evigt. Derudover tilbyder de en livstidsplejeplan for at hjælpe dig med at bevare skønheden i dine smykker i hele livet.

Hver diamant er håndplukket i løbet af året fra de internationale diamantmarkeder. Dette giver dem ikke kun mulighed for at se diamanterne på første hånd, men giver dem også mulighed for at være meget selektive i deres diamantvalg og sikre bedre, forudindstillede priser for deres kunder.

Etisk indkøb af diamanter
Ved at overholde standarderne for Kimberley-processen, American Gem Society og World Diamond Council kan de sikre, at vores naturlige diamanter er etisk fremskaffet fra start til slut. De er en fortaler for Kimberley-processen, som forhindrer salg af konfliktdiamanter i USA og rundt om i verden. Deres forretningspartnere er ved lov og kontrakt forpligtet til at føre optegnelser over Kimberley Process-certifikater for alle uslebne diamanter. Disse certifikater skal verificeres uafhængigt årligt.

Helzberg Diamonds køber ikke diamanter udvundet efter 31. december 2002, som ikke er ledsaget af World Diamond Councils garantierklæring, hvori sælgeren attesterer og garanterer, at diamanten er etisk fremskaffet.

Håndtering af vores miljømæssige fodaftryk
Helzberg Diamonds er forpligtet til at styre deres miljømæssigefodaftryk ved at minimere negative påvirkninger. De kræver, at deres partnere overholder miljølovgivningen og forpligter sig til ikke at hente guld fra beskyttede områder eller skade miljøet. Dette omfatter kategorierne i-iv fra Den Internationale Union for Bevarelse af Naturen. Med andre ord: Helzberg Diamonds gør vores bedste for at beskytte vores jord.

Helzberg Diamonds er forpligtet til at indkøbe metaller, der er miljømæssigt og socialt ansvarlige. Deres guld og andre ædelmetaller udvindes i overensstemmelse med de højeste sociale, miljømæssige og menneskerettighedsstandarder.

Helzberg Diamonds' partnere skal også overholde disse principper og overholde konfliktminerallove vedtaget af Kongressen som en del af Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act. De fordømmer også brugen af ​​mineraler til at finansiere konflikter i Den Demokratiske Republik Congo, tilstødende lande eller hvor som helst i verden.

Tak fordi du læste om Helzberg Diamonds
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Helzberg Diamonds kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.