Hestan Culinary

Alle anmeldelser

Hestan Culinary

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Hestan Culinary

Hestan Culinary er en virksomhed bygget på en fælles kærlighed til mad og innovation. Fra hvad du laver til det du laver mad med der ledsager måltidet - Hestan Culinary fryder sig over detaljerne i madlavningen. De blev født ud af Hestans mangeårige kultur for kulinarisk innovation. Hestans grundlægger, Stanley Cheng, var banebrydende i produktionen af ​​hårdanodiseret aluminium køkkengrej i 1970'erne - det gennembrud, der lancerede udviklingen af ​​non-stick køkkengrej.

Hestan Culinary har arbejdet med USAs bedste kokke for at genopfinde køkkenet, forbedre form, funktion og udførelse med tankevækkende innovation. Det er derfor, du finder Hestan-apparater i de anerkendte restauranter hos kokken Thomas Keller, The French Laundry, Bouchon og Per Se. Og nu er det niveau af ægte køkken-bevist ydeevne tilgængelig for dit køkken fra Hestan Indoor.

Hestan Outdoor bringer et nyt niveau af ydeevne til din baghave med sine robuste, men præcise gasgrill. Det lydhøre Hestan Cue Smart Cooking System fordyber dig i en guidet kulinarisk oplevelse med professionelle tips og restaurantbeviste opskrifter.

Hestan mad
Ved at kombinere exceptionelt håndværk med langvarig ydeevne er Hestan Provisions det essentielle værktøj, enhver kok har brug for for at færdiggøre deres kulinariske arsenal. Fra røreskåle til ovntøj, dette tilbehør er det perfekte supplement til Hestan køkkengrej i form og funktion - bygget med skyllede nitter, jævn varmefordeling og holdbar 3-lags belagt konstruktion.

Små og store klassiske riste
Det første tilbud i deres nye Hestan Provisions-kollektion, 14,5" Classic Roaster og 16,5" Classic Roaster er designet til optimal risteydelse. Disse must-have stykker har et tre-lags design, så de kan bruges i ovnen såvel som på komfuret, og tager solide saucer, saucer, reduktioner og ovnsteg til et helt nyt niveau. Og som du ville forvente af Hestan, er disse klassiske riste fulde af kokkeinspirerede detaljer og tankevækkende innovationer.

De rigtige værktøjer gør hele forskellen. Hestan Provisions er det essentielle tilbehør, som enhver amatørkok har brug for for at opnå kulinarisk lyksalighed. De er lavet med det samme omhyggelige håndværk og innovative funktioner, som du er kommet til at forvente fra Hestan Cookware. Brændere, dørslag, røreskåle, ovngrej - Hestan Provisions vil tilføje til dit kulinariske arsenal med stil.

Inspireret af kokken Thomas Kellers 27 år med at lede Amerikas mest prestigefyldte restauranter, sætter Insignia en ny standard for professionel kulinarisk præstation. Fra sautépande til underkopper designede og samlede kokken Keller Insignia-kollektionen til madens tjeneste. Størrelserne, formerne og hver eneste detalje er blevet specielt udviklet til at give enestående anvendelighed, vidunderlig holdbarhed og responsiv ydeevne, så du kan sætte dit præg med hver ret.

Molekylært titanium
Hestan NanoBond er den første innovation inden for køkkengrej i rustfrit stål i 100 år. Dens revolutionerende kogeoverflade er 400 % stærkere end rustfrit stål. Tusindvis af titanium nano-lag beskytter dit køkkengrej mod pletter og ridser for en levetid med skønhed.

Tak fordi du læste om Hestan Culinary
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Hestan Culinary kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.