Hi-Fi Klubben

Alle anmeldelser

Hi-Fi Klubben

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hi-Fi Klubben

 

Dette er mindre informations artikel på Hi-Fi Klubben, hvad de gør, hvem de er og hvordan man klager til dem skulle man ønske dette. 

Hvem er Hi-Fi Klubben

Hi-Fi Klubben er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1980. Dengang gik de under navnet "Danmarks Hi-Fi Klub" Deres hovedsæde ligger i Lystrup, og er altså i Danmark. De har efter tiden også fået flere butikker rundt om i Skandinavien, og huser faktisk hele 101 butikker i Skandinavien i skrivende stund. Derudover har de også 2 butikker i Holland, som blev åbnet i 2011. I 1994 skiftede Danmarks Hi-Fi Klub deres navn til det de har i dag, hvor de samtidigt også skiftede navn i de andre landet, i Skandinavien.
Hi-Fi Klubben kører også en YouTube kanal, hvori man kan se diverse videoer. Jeg har vedhæftet én nedenfor. 

 

Hvad tilbyder Hi-Fi Klubben?

Hi-Fi Klubben tilbyder alt fra den højelse kvalitet af lydprodukter, til den højeste kvalitet af TV produkter. Det vigtigste for dem, er simpelthen blot at kvalitet er helt i top, deraf navnet Hi-Fi Klubben. De tilbyder både at man kan købe tingene online, eller besøge et af deres varehuse som de har landet over, samt Skandinavien og Holland. Skulle man vælge at bestille noget hos Hi-Fi Klubben, får man hele 3 års garanti, 30 dages fri returret og fri fragt hvis man skulle vælge at bestille online; ønsker man ikke at få fragtet produktet til sit hjem, kan man altid vælge at afhente det i den nærmeste Hi-Fi Klubben butik, derved slipper man også for ventetiden.
Hi-Fi Klubben tilbyder også en kundeservice man kan kontakte telefonisk og elektronisk, hvor de altid står klar til at hjælpe én med alt lige fra reklamation, til levering af produkterne. Se evt. alternativer her.

Klager til Hi-Fi Klubben

Skulle man komme i den situation at man finder det nødvendigt at klage til Hi-Fi Klubben, kan man gøre det pr. telefonisk kundeservice eller elektronisk kundeservice, i form af e-mail. Skulle man ikke være tilfreds med den løsning, som Hi-Fi Klubben kommer frem til og tilbyder, henviser de til at man tager det videre til Centret for Klageløsninger. Udover dette har de til og med også en guide til hvad man skal gøre, hvis man er forbruger med bopæl i et andet EU land.

Afsluttende ord

Ovenstående er der altså en række informationer om Hi-Fi Klubben og hvad de tilbyder. Jeg har selv købt et højtaler system igennem dem før, og har altid været glad for deres service. De går også meget ind for at der er lige kønsfordeling i deres firma, og promovere derfor aktivt for at få flere kvinde ansatte ind i firmaet. Hvis du før har handlet med Hi-Fi Klubben, vil jeg varmt anbefale dig at smide en anmeldelse her på siden.