Hidden Fashion

Alle anmeldelser

Hidden Fashion

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hidden Fashion

Hidden Fashion blev grundlagt i Birmingham, Storbritannien i 2012 og omdøbt i 2017. Hidden Fashion's rejse begyndte med en ung piges livslange drøm om at skabe et globalt dametøjsmærke. Støttet og udviklet af hendes familie, er Hidden Fashion dedikeret til at skabe et fællesskab, der frigiver din skjulte stil og kreativitet.

Hvem er de?
Hidden Fashion afslører trends frisk fra landingsbanen og berømthedsstil. De er overbevist om, at god stil ikke bør koste mange penge. Hvis de er ærlige, har nogle af de mest modekyndige mennesker, de er stødt på i deres liv, været de mest omkostningsbevidste, da det at være mere sparsommelig med dit budget ofte kan føre til mere kreativitet og originalitet.

Hvad laver de?
Hidden Fashion flytter stilens grænser og henter inspiration fra sociale medier, street style og popkultur for at tilbyde unik stil til enhver lejlighed. Hidden afslører den bedst bevarede damemode og giver dig mulighed for at være kreativ med dit look og skille dig ud fra mængden.

Hvorfor vælge Hidden Fashion?
Hjertet i hver skjult pige er at forsvare sit udseende og udtrykke sin individuelle stil. Hendes mode er måske fra Hidden Fashion, men hendes stil er ikke genert. En skjult pige er frygtløs og modebevidst, ikke en genert viol. Enhver Hidden Girl holder sig ajour med de nyeste trends - fra streetwear til aftenkjoler.

Hidden Fashion leverer den seneste dosis af damemode og er en førende onlinedestination for at opdage de nyeste trends og stilinspiration. Hidden inspirerer kvinder til at leve livet frygtløst, danse som ingen ser og stråle, når de spankulerer. Skjult er bærbar selvtillid kun et klik væk.

Forsendelse og levering
Hidden Fashion's kurerer forsøger at levere tre gange, før de returnerer varer til dem, som ikke kan leveres. Hvis din ordre er blevet returneret til os, skal du kontakte os på help@hiddenfashion.com.

Hvis sporing indikerer, at pakken blev leveret, men du ikke har modtaget den, så spørg venligst din nabo først. Hvis du stadig ikke har modtaget din ordre, skal de kontakte kureren på dine vegne. Send dem en mail med dit navn, ordrenummer og adresse, så de kan løse sagen for dig.

Hidden Fashion's behandlingsteam arbejder meget hurtigt på at behandle og afsende alle ordrer så hurtigt som muligt. Derfor kan de ikke foretage ændringer eller annullere ordrer, efter de er afgivet. De kan ikke ændre leveringsoplysningerne, når først ordren er afgivet.

Du skal kontakte dem inden for 2 timer for annullering efter at du har afgivet din ordre ved at sende en e-mail til help@hiddenfashion.com. Vores kontortid er 10:00 - 17:00 man-fre.

De accepterer PayPal, Visa, MasterCard, Delta, American Express og Maestro. Vi accepterer nu også KLARNA og Amazon Pay. Vi kan kun acceptere én betalingsmetode pr. ordre.

Når din ordre har forladt vores lager, vil du modtage en e-mail med besked om, at din ordre er på vej.

Tak fordi du læste om Hidden Fashion
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Hidden Fashion kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.