Hip Hop Bling

Alle anmeldelser

Hip Hop Bling

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Hip Hop Bling

Hip Hop Bling er en smykkegrossist og forhandler med enorm erfaring og viden om hip-hop smykkesegmentet. Deres virksomhed har eksisteret i næsten 20 år og har leveret de bedste produkter til forbrugere og forhandlere over hele verden. De er vokset fra en lille plads i 90'erne til et fuldt udbygget lager i Columbia MD, der sender hundredvis af ordrer dagligt. Deres mission er enkel, og de står ved den hver dag. Missionen er at finde de bedste smykker i verden og sælge dem til de laveste priser uden at gå på kompromis med kvalitet eller service.

Hip Hop Bling har købere over hele verden, der leder efter nye designs, innovationer i produktionen og højere effektivitet. De køber i løs vægt for at tilbyde dig lave priser, mens de fleste andre internetbaserede smykke-"virksomheder" er afhængige af dropshippers. De har specialister til rådighed hver dag til at hjælpe dig med hurtige e-mail-svar og ekspertservice. Deres forpligtelse til integritet betyder, at du får, hvad du har betalt for. Hos Hip Hop Bling er der ingen falske garantier for holdbarhed eller påstande om 200+ mils belægning. De tager alle deres billeder i deres in-house studie og låner ikke billeder som mindre hjemmesider. Hos dem får du kvaliteten og servicen fra en smykkebutik, samtidig med at du får priserne på et internetsupermarked.

Pionerer
Hip Hop Bling har eksisteret siden slutningen af ​​90'erne, hvilket gør dem til en af ​​de ældste og mest respekterede hiphopsmykkebutikker på internettet, men det er ikke det, der gør dem til pionerer. De sælger ikke kun kostumesmykker og tilbehør, men de har også skabt mange populære trends, som du ser oversvømme branchen i dag. Kort efter blev markedet oversvømmet med billige efterligninger med dårlig belægning og manglende detaljer. De skaber, andre kopierer.

Innovation
Hip Hop Bling står ved deres historie som pionerer og stræber efter fortsat at bringe de nyeste trends og hotteste nye produkter til markedet. Hvis de ikke allerede eksisterer, skaber de dem fra bunden. De tager ideer og gør dem til kvalitetsprodukter til deres kunder. Kvaliteten kan måle sig med fine diamantsmykker, mens priserne på simple sterlingsølvsmykker forbliver de samme. Takket være deres vision og innovation, har de netop lanceret en serie af ægte diamantsmykker, som stadig koster en brøkdel af, hvad andre guldsmede ville betale. Mens de fortsætter med at vokse år efter år, forbliver deres forpligtelse til deres mission statement uændret. Hip Hop Bling' engagement i deres loyale kunder forbliver også uændret. De vil fortsætte med at forbedre deres produkter og introducere nye trends og samtidig holde deres priser nede. VDei ønsker, at du skal have smykker af den bedste kvalitet uden at betale tusindvis af dollars for originalen. Forbliv loyal over for os for de nyeste hiphop-smykker til lave priser med god kundeservice.

Produkter af høj kvalitet
Hip Hop Bling fokuserer på kvalitet og værdi, ikke kun pris. De ønsker, at dine smykker skal se smukke ud, når du bærer dem. Hip Hop Bling bruger state of the art fremstillingsteknikker for at give dig et produkt af høj kvalitet, samtidig med at omkostningerne holdes nede. Slutresultatet af Hip Hop Bling-metoden er hiphopsmykker af høj kvalitet, som du kan bære med stolthed. Hos dem tror de på at give den bedste værdi til dig, kunden.

Hvordan var det at prøve Hip Hop Bling?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Hip Hop Bling. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.