Historie

Alle anmeldelser

Historie

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Hifiklubben
Hifiklubben
0 anmeldelser

Hifi Klubben er Danmarks førende, når det gælder udstyr til hjemmeanlægget og -biografen. De er specialister i at sikre, a...

Logo HelloPrint
HelloPrint
0 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Logo Bookbeat
Bookbeat
0 anmeldelser

Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant info...

Logo Startselect
Startselect
0 anmeldelser

Do you have the best solution for buying digital games ? With an ever-growing number of providers and game types to choose from, the gaming world h...

Historie

Magasiner og tidsskrifter har altid været populære blandt danskere og i takt med den øgede digitalisering, er vores informationsbehov større end nogensinde før. Der findes et enormt udvalgt af indhold online, især indenfor specialinteresser som historie, og derfor benytter mange nukundeanmeldelserfra andre for at sikre, at de investerer deres tid og penge i indhold der er både interessant, oplysende, nemt tilgængeligt og af høj kvalitet.

Om Historie
Historie er et dansk historiemagasin, der behandler emner indenfor verdenshistoriens mest afgørende vendepunkter. Magasinet udgives af Bonnier Publications International A/S, hvilket er et Nordisk forlag med adskillige magasiner, herunder Illustreret Videnskab og Bo Bedre. Bonnier Publication har et dansk hovedkontor beliggende på Strandboulevarden, i København. Dette er en medievirksomhed med forretningsaktiviteter, der omfatter trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, websites og forskellige digitale tjenester. Forlagets indtægter kommer primært fra annoncesalgabonnementssalg, samt salg af trykte magasiner.
Virksomhedens magasiner, herunder Historie, udgives i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Slovenien, Estland, Letland og Litauen.

Produkter og Services hos Historie
Historie er hvad udgiveren selv kalder et "populærhistorisk" magasin for læsere i alle aldersgrupper, med interesse indenfor historie. Magasinet omhandler hele verdenshistorien og dækker over en bred vifte af emner: alt fra krige og opdagelsesrejser til teknologiske gennembrud og mesterværker indenfor verdenskunst og design. Alle artikler er skrevet og redigeret af førende historikere og specialiserede journalister, med henblik på at forklare forskellige emner i dybden.
Indholdet i Historie er bygget om omkring ideen om at genoplive fortiden, sætte nutiden i perspektiv og give læseren mere viden om, hvordan verden er blevet formet gennem fortidens begivenheder og derfor, hvorfor hvorfor verden ser ud som den gør i dag. Artiklerne er skrevet med henblik på at være både oplysende og underholdende på samme tid, og samtidig benyttes historiske billeder, for at gøre gøre komplicerede fortællinger mere forståelige, blandt andet gennem detaljerede kort og forskellige former for grafik.
På udgiverens hjemmeside kan man købe et abonnement på magasinet, hvilke inkluderer både trykte og digutale udgaver af magasinet, sidstnævnte kan tilgås fra forskellige former for digitale enheder, herunder computer og tablet. Man kan både tegne abonnement som privatperson, til sin virksomhed eller som gave til en anden modtager. Ofte er der en velkomstgave tilknyttet abonnementet, disse tilbud varierer dog i forbindelse med månedsskift og kun så længe lager haves. Man kan betale via hjemmesiden med både Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og Mobile Pay.
Ønsker man blot et enkelt magasin, enten for at undersøge om man ønsker at tegne abonnement, eller fordi et specifikt nummer omhandler et emne man er specielt interesseret i, så kan man købe enkeltudgaver hos forskellige forhandlere, såsom Magasin kiosk i København.

Komplimenter, Klager og Tips til Historie
Har du et par minutter? Hvis du er tidligere eller nuværende abonnent hos Historie, har købt maganiset i løssalg hos en forhandler eller modtaget en abonnementsgave, så vil selv en kort beskrivelse af din oplevelse med dette magasin, være til stor gavn for andre historieinteresserede, der læser med her på siden. På den måde kan du dele dine erfaringer med andre og hjælpe dem med at beslutte, om Historie er et magasin, der kan tilfredsstille deres informationsbehov.