Hjemmets

Alle anmeldelser

Hjemmets

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hjemmets

Når man handler produkter tilhjemmet og kontoret, så kan de fleste blive enige om, at der er en række kriterier en leverandør gerne skal leve op til, for at det bliver en god oplevelse. Derfor læser mange danske kunder brugeranmeldelser igennem, således at de kan sikre sig, at en given virksomhed fokuserer på vigtige aspekter såsom produktkvalitet, hurtig levering, sikker betaling online, kundeseervice, nem ombytning og returnering, samt meget andet.

Om Hjemmets
Hjemmets er en dansk netbutik med kontor i Aulum, hvilket er en by i Jylland placeret en kort køretur fra Herning. Hjemmets er udelukkende en netbutik, hvilket betyder at man ikke kan handle hos dem i en fysisk butik, men kun online. Hjemmets ejes og drives af virksomheden Westen Pro ApS, som yderligere driver en svensk netbutik med samme type varesortiment, blot for svenske kunder, under navnet Husgiganten.
Hjemmesiden Hjemmets.dk blev udgivet i foråret 2020, på baggrund af en virksomhedsstrategi der går ud på at tilbyde danske kunder lave priser, gratis forsendelse og et serviceniveau der kan konkurrere med de etablerede danske bolighuse indenfor produkter til hjemmet og boligen, som på daværende tidspunkt havde en stor markedsandel.

Produkter og Services hos Hjemmets
Hjemmets.dk er en netbutik, hvor man som dansk kunde kan handle forskellige produkter til hjemmetboligenarbejdspladsen, køretøjer, elektronik, samt mange flere, hvilket er henvendt til både virksomheder og private. På hjemmesiden kan man søge mellem en lang række forskellige produktkategorier, herunder havemøbler, kontormøbler, varer til børneværelset, stuemøbler, legetøj og spil, produkter til husdyr, køretøjer og tilbehør, samt meget andet. 
Man kan på Hjemmets netbutik betale med enten Dankort, Visa Betalingskort, Mastercard, Apple Pay eller Visa Electron. Bestiller man hos denne netbutik, så kan man forvente at ordren bliver pakket hurtigst muligt, hvilket betyder at de bestilte varer afsendes fra virksomhedens lager i Jylland inden for 1 til 3 hverdage. Virksomheden oplyser, at der kan gå op til 7 hverdage inden man modtager sin levering, afhængigt af sæsontravlhed mm. hos den anvendte leveringspartner. Man vil altid modtage et tracking link i forbindelse med hjemmelevering fra GLS, hvilket er Hjemmets leveringspartner, straks efter pakken indeholdende de bestilte varer er blevet sendt afsted
Hvis man ønsker at returnere indkøbte varer til virksomheden, så oplyser de, at man skal følge deres forudbestemte returprocedure for at få sine penge tilbage. Dette inkluderer at alle returpakker skal afhentes af et fragtfirma, da Hjemmets ikke udleverer returlabels i forbindelse med ordrer hos dem. For at returnere en eller flere varer, skal man derfor sende virksomheden en e-mail, der indholder oplysninger omkring ordre såsom ordrenummeret, hvorfor man ønsker at returnere tingene, hvilken dato man ønsker afhentning, samt adresseoplysninger til fragtfirmaet. Herefter bliver pakken afhentet af PostNord eller DHL, på et tidspunkt mellem 8 til 17 på den valgte dato, hvor virksomheden oplyser at der skal være en person til stede på adressen for at overlevere pakken til fragtfirmaet.

Komplimenter, Klager og Tips til Hjemmets
Hvad synes du om Hjemmets.dk og hvilke erfaringer har du gjort dig med denne virksomhed? Hvis du tidligere har købt møbler eller andre produkter gennem denne netbutik, så vil vi med glæde læse en brugeranmeldelse fra dig her på siden. Dette kan være en stor hjælp for andre handlende, idet din ærlige mening kan spare dem både tid og penge i længden.