Holapick

Alle anmeldelser

Holapick

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Holapick

Holapick er en international B2C fast fashion e-handelsplatform. Mærket blev grundlagt i oktober 2008 og betjener hovedsageligt Europa, Amerika, Australien, Mellemøsten og andre forbrugermarkeder. Virksomheden er til stede i mere end 220 lande og regioner rundt om i verden.

Holapick's filosofi
Holapic holder sig til konceptet "Alle kan nyde modeens skønhed". De giver vores kunder en platform til at opdage de nyeste og mest populære produkter til en ekstrem lav pris, og fokuserer konstant på at opfylde deres modebehov og optimere din shoppingoplevelse.

Deres veluddannede, flersprogede kundeserviceteam er altid her for dig, lige fra rådgivning før køb til eftersalgsservice. De samarbejder med internationalt anerkendte logistikvirksomheder og tilbyder forskellige transportmetoder for at imødekomme enhver kundes behov. Hvis kunden ikke er tilfreds med sin ordre, behandler eller refunderer de den i henhold til din anmodning.

Alle Holapic produkter er lavet med maskiner, der fokuserer på præcision og sans for detaljer og stil. Efter streng test og inspektion bliver deres produkter lavet til noget, de kan være stolte af: En moderigtig og pålidelig genstand.

Nye varer kan blive udsolgt ret hurtigt, men Holapic kan snart få nye varer igen. Kontakt venligst deres kundesupport før nye varer kan være udsolgt.

Kan jeg få flere oplysninger om et produkt?
Holapic forsøger at offentliggøre så meget nyttig information som muligt om alle vores produkter, så du kan købe de ting, der passer dig bedst.

Produktsiden for hver vare indeholder oplysninger om størrelse, en detaljeret beskrivelse, plejeanvisninger og vigtigst af alt masser af billeder. Hvis du synes, vi skal tilføje flere oplysninger, skal du bare fortælle dem, hvilke oplysninger du gerne vil se, og dem vil gøre vores bedste for at inkludere dem.

Er der nogle kataloger, jeg kan købe fra?
Med så mange nye varer hver uge og hundredvis af varer på hjemmesiden, såvel som de stadigt skiftende modenyheder, trendemner og råd, ville det simpelthen være umuligt for et papirkatalog at følge med.

I stedet foretrækker Holapic at fokusere vores energi på at give vores kunder en hjemmeside, hvor du kan købe, hvad du vil, når du vil, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og de tror på, at billederne og catwalken giver dig meget mere realistisk indtryk af de varer, du ønsker.Er det sikkert at bruge mit kreditkort på denne side?

Er det sikkert at bestille på Holapic? 
Holapic bruger industristandard krypteringsteknologier, når de sender og modtager kundeoplysninger til deres webstedsserver. Dine kreditkortoplysninger vil ikke blive delt.

Når du indtaster dit kreditkort og dine personlige oplysninger i deres onlinebutik under købsprocessen, overføres disse oplysninger til Holapic sikkert, ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL) teknologi.

Holapic garanterer, at alle Holapic-brugere kan handle i et sikkert og pålideligt netværksmiljø.

Fortæl os din mening om Holapic

Mange er interesserede i at købe fra Holapic som dig, så derfor må du meget gerne dele din erfaring her på siden. Fortæl os gerne om din overordnede oplevelse, hvad var godt og hvad kunne have blevet bedre. Vi glæder os til at høre fra dig på Danske Anmeldelser.