Honeylove

Alle anmeldelser

Honeylove

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Honeylove

Honeylove mener, at kvinder fortjener beklædningsgenstande, der er lige så behagelige, som de er effektive - uden nogensinde at give afkald på stil. Deres mål er at opmuntre kvinder i alle former og størrelser ved at levere kvalitetstøj og shapewear, der kan bæres med stolthed. De ønsker at bevise, at kvindelighed ikke er en svaghed, men en supermagt.

Honeylove's grundlægger
Betsie Larkin turnerede verden rundt i årevis som sangerinde for nogle af de største EDM-acts. Hun søgte efter shapewear for at hjælpe hende med at føle sig selvsikker på scenen, men fandt ud af, at hvert produkt, hun prøvede, rullede ned, manglede struktur og klemte de forkerte steder. Betsie ønskede shapewear, der var modigt og effektivt, ikke undskyldende og spinkelt. Efter en mislykket søgen efter det perfekte par, satte hun sig for at skabe sit eget produkt. Hendes første produkt blev en viral succes, og Honeylove blev født.

Honeylove's engagement
Honeylove har siden udvidet sig til andre kategorier end shapewear, men deres besættelse af komfort, effektivitet og stil er forblevet den samme. Hver beklædningsgenstand er designet af deres interne team og grundigt testet på rigtige kvinder for at sikre den højeste kvalitet og ydeevne. Deres produkter er en ægte kærlighedserklæring, og den kærlighed er også til deres planet og eres samfund. De bestræber sig på at reducere emballageaffald og skabe beklædningsgenstande, der er langtidsholdbare og ikke ender på en losseplads.

Honeylove's indflydelse
Deres partnerskab med Dress for Success understøtter operationer i San Francisco og leverede Honeylove-produkter til en værdi af over $170.000 til kvinder landsdækkende alene i 2020. De støtter også underrepræsenterede iværksættere gennem deres virtuelle Kickstarter bootcamp og donationer til organisationer, der støtter lige muligheder for alle.

Honeylove's drøm
De opfordrer kvinder til at tage kontrol over deres skæbne og bryde fri fra samfundets forventninger. De ønsker, at du skal være højlydt, stolt og sikker i dit udtryk. Du fortjener at tage plads. Du fortjener at få din stemme hørt.

Hvilke områder vil du støtte?
Alt deres tøj glatter, former og støtter dig, hvor du ønsker det mest - her er nogle af deres bedste tips til fremhævede områder!

Alt om din bagdel
Vil du løfte, glatte og forme din bagdel? De indbyggede boost-bånd i SuperPower Short er perfekte! Denne beklædningsgenstand har også en åben kile til badeværelsesbrug og er en favorit til både hverdag og særlige lejligheder.

Honeylove's løfte til dig
Ikke 100% forelsket? Intet problem. Du har 30 dage til at returnere dit Sculptwear for at få fuld refusion til din oprindelige betalingsmetode. Prøv Honeylove risikofrit takket være gratis standardforsendelse ved alle returneringer og ombytninger i USA.

Honeylove står ved deres produkter. De lægger deres hjerte og sjæl i at skabe produkter, du vil elske. De gør returnering let, fordi de mener, at alle fortjener den perfekte pasform. Din feedback hjælper os med konstant at forbedre og opdatere deres produkter, så de passer til enhver kropsform og størrelse.

Honeylove's sculptwear holder længe, ​​så det er vigtigt, at du har tid til at bytte eller returnere dit shapewear, før du forpligter dig. De tilbyder gratis forsendelse ved returnering og ombytning i USA, og håber at gøre det så nemt som muligt at finde den, der passer bedst til dig.

Honeylove vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.