Hoppediz

Alle anmeldelser

Hoppediz

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Hoppediz

Hoppediz er en tysk-baseret virksomhed ejet af en mor og far til to særbørn. De begyndte at lave ringbærere, da deres ældste barn blev født i 1999. Da deres datter blev født med Downs syndrom i 2007, begyndte de også at udvikle andre typer sejl.

Selvom Hoppediz først for nylig fik sin debut i Amazon-verdenen, har virksomheden eksisteret i mere end 20 år. Men takket være deres tilstedeværelse på Amazon kan mødre som dig og mig nu købe en af ​​disse sejl med vores Prime-forsendelse og ingen lange ventetider på international forsendelse! Holla!

Ringslynger
En Hoppediz-ringslynge er lavet af åndbart bomuld og er lidt stiv, når den er pakket ud. De bliver bløde ved vask og brug, eller du kan bryde dem hurtigere ind med forskellige teknikker. Bomuldsstoffet er lidt tykt, hvilket er dejligt robust, men måske er det lidt for varmt til dig i sommermånederne.

Hoppediz-ringslyngen måler 2m x 0,70m, hvilket er 78" x 27". Dette opfylder standardretningslinjerne for ringslynger og er velegnet til alle størrelser (inklusive plus).

Vægtgrænsen er uklar, hvilket bekymrer os lidt. Ifølge Hoppediz er disse sejl godkendt "fra nyfødt til ende af bære." Det kan naturligvis variere for forskellige børn. De kan antage, at Hoppediz-ringslynger er velegnede til en vægt på 8-35 pund, som de fleste ringsejl, men mange forældre tænker ikke meget over antagelser, når det kommer til sikkerhed.

Hoppediz er et dejligt firma, der har bestået tidens tand. De har lavet ringbærere siden før babywear-revivalen. Så vi ville virkelig elske disse transportører.

Men det gjorde de bare ikke. De afviser dem heller ikke. De er bare gode. Meget enkel og typisk for en ringslynge. Den ene ting, der skiller sig ud ved disse bærere, er printene. De er meget unikke og meget smukke. Starter med høj kontrast, smukke blomster, hvirvlende geometriske mønstre. De har virkelig tænkt meget over det, og det sætter vi pris på.

Hoppediz's bindevejledning
At bære er enkelt og vidunderligt: ​​Vær tålmodig med din baby og dig selv. Træn i en afslappet atmosfære, og du vil snart mestre alt. Hvis du føler dig usikker, anbefaler de, at du deltager i et babywearing-kursus i dit område. Du kan også i fortrolighed kontakte kvalificerede babywear-konsulenter. Du kan finde en liste på www.trageschule-nrw.de. Deres bindevejledning er tilgængelig på mange sprog; hver bærehjælp leveres naturligvis med detaljerede og illustrerede instruktioner med tre bindevarianter. Du kan downloade yderligere instruktioner fra vores hjemmeside. På denne måde har du altid dine yndlingsvejledninger ved hånden på din tablet eller mobiltelefon.

Kun det bedste og reneste er godt nok til huden på babyer og børn. Med dette i tankerne er deres produkter af høj kvalitet til en fantastisk pris! Din babys hud er særligt følsom og kommer i kontakt med deres sejler og bæreseler. Spytresistens er lige så vigtig som konstant kontrol for tungmetaller eller skadelige stoffer. De får deres sortiment testet med jævne mellemrum af uafhængige institutter. Resultaterne taler for sig selv. Kun det bedste for dig og din baby!

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Hoppediz
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.