Horze

Alle anmeldelser

Horze

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Horze

Horze er en forretning, hvor du som hesteejer kan få alt det, som du kunne tænkes at bruge for at give din hest den bedste pleje og sikre, den får et godt og roligt hesteliv. Det er mærker fra hele verden, der er på hylderne, så der er til alle slags heste, og der er udstyr til alle former for hestesport. Det er jo ikke kun til hygge, man i dag har hesten, der er også en masse sport som spring, western og military for bare at nævne nogle få, som rytterne skal bruge det rigtige udstyr til for at kunne dyrke.

Om Horze
Horze er startet i 1982 i Lahti i Finland, og selvom det i starten var småting som de lavede, så er det gået hurtigt, og i dag er der mange forskellige produkter på hylderne, der slet ikke blev tænkt på, da man startede for snart 40 år siden. Horze kan du finde rundt om i landet, og selvfølgelig har de også en onlineforretning, hvor du kan finde alt til heste og hestehold. Horze giver dig muligheden for at komme ind i forretningerne og se og mærke på produkterne, før du handler, som er meget vigtigt, da det er med til at sikre hestens komfort.

Services hos Horze
Hos Horze kan du få alt hvad hjertet begærer af udstyr til heste. Du kan let finde en af deres forretninger rundt om i landet, og der kan du snakke med det kyndige personale og se, mærke og prøve udstyret, inden du køber det, og er du sikker i din sag, kan du bestille det samme online fra deres store sortiment. Horze tilbyder flere forskellige former for betalingsmuligheder, og da de ved, det er en god gaveidé til højtider og andre helligdage, så kan du bestille gavekort. Horze tilbyder også en konto til dem, som har mange heste og løbende handler, det er vigtigt at holde kunderne tilfredse.

Klager og kundeservice
Der er ofte en symbiose mellem hest og rytter, som gør, at ejeren af hesten er klar til at bruge mange penge. Derfor er det også vigtigt med rådgivning og vejledning, og det er derfor, at kundeservice er og bør være velinformeret om de varer, som de har på hylderne samt brugen af dem. Kan du ikke nå ned i en af forretningerne, så er der altid den mulighed, at du kan ringe til forretningerne eller skrive til dem på e-mail. Oplysninger, som du let kan finde på deres hjemmeside, og hvor du får den samme gode behandling, om det er klage eller forespørgsel, du kommer med.

Bedømmelse af Horze
Der er nu en mulighed for, at du kan komme til at være med blandt dem, som giver sit besyv med om de firmaer, som du handler med. Det er noget, som firmaerne er med til at bruge som en del af deres marketing, og de mindre gode bedømmelser, som er blandt dem, kan de bruge konstruktivt til at fremme deres services, så de kan ramme alle kunder så effektivt som muligt, for det er glade kunder, som alle firmaer samler på.