DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Horze

  Horze er en forretning, hvor du som hesteejer kan få alt det, som du kunne tænkes at bruge for at give din hest den bedste pleje og sikre, den får et godt og roligt hesteliv. Det er mærker fra hele verden, der er på hylderne, så der er til alle slags heste, og der er udstyr til alle former for hestesport. Det er jo ikke kun til hygge, man i dag har hesten, der er også en masse sport som spring, western og military for bare at nævne nogle få, som rytterne skal bruge det rigtige udstyr til for at kunne dyrke.

  Om Horze

  Horze er startet i 1982 i Lahti i Finland, og selvom det i starten var småting som de lavede, så er det gået hurtigt, og i dag er der mange forskellige produkter på hylderne, der slet ikke blev tænkt på, da man startede for snart 40 år siden. Horze kan du finde rundt om i landet, og selvfølgelig har de også en onlineforretning, hvor du kan finde alt til heste og hestehold. Horze giver dig muligheden for at komme ind i forretningerne og se og mærke på produkterne, før du handler, som er meget vigtigt, da det er med til at sikre hestens komfort.

  Services hos Horze

  Hos Horze kan du få alt hvad hjertet begærer af udstyr til heste. Du kan let finde en af deres forretninger rundt om i landet, og der kan du snakke med det kyndige personale og se, mærke og prøve udstyret, inden du køber det, og er du sikker i din sag, kan du bestille det samme online fra deres store sortiment. Horze tilbyder flere forskellige former for betalingsmuligheder, og da de ved, det er en god gaveidé til højtider og andre helligdage, så kan du bestille gavekort. Horze tilbyder også en konto til dem, som har mange heste og løbende handler, det er vigtigt at holde kunderne tilfredse.

  Klager og kundeservice

  Der er ofte en symbiose mellem hest og rytter, som gør, at ejeren af hesten er klar til at bruge mange penge. Derfor er det også vigtigt med rådgivning og vejledning, og det er derfor, at kundeservice er og bør være velinformeret om de varer, som de har på hylderne samt brugen af dem. Kan du ikke nå ned i en af forretningerne, så er der altid den mulighed, at du kan ringe til forretningerne eller skrive til dem på e-mail. Oplysninger, som du let kan finde på deres hjemmeside, og hvor du får den samme gode behandling, om det er klage eller forespørgsel, du kommer med.

  Bedømmelse af Horze

  Der er nu en mulighed for, at du kan komme til at være med blandt dem, som giver sit besyv med om de firmaer, som du handler med. Det er noget, som firmaerne er med til at bruge som en del af deres marketing, og de mindre gode bedømmelser, som er blandt dem, kan de bruge konstruktivt til at fremme deres services, så de kan ramme alle kunder så effektivt som muligt, for det er glade kunder, som alle firmaer samler på.

  Horze
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Horze

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Horze et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Horze I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Horze?

  Horze er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Horze gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.