Høst Design

Alle anmeldelser

Høst Design

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Høst Design

Moderne plakater og tilbehør til hjemmet i dansk og skandinavisk stil.

Om Høst Design
Høst Design er et nyere brand inden for dansk design. Det blev skabt i Aarhus i 2018 af Daniel Høst. Hans brand fokusere på det simple og minimalistiske design, som er en favorit blandt danskerne. Det fokuserer mest på plakater og posters i moderne og trendy skandinavisk stil, men har også bestemte elementer til hjemmet, der ville høre under kategorien boligindretning. Indtil videre er der ikke en fysisk butik, men den fungerer udelukkende som en dansk webshop. Der et bredt udvalg af plakater i nordisk stil.

Varer og udvalg hos Høst Design
Eftersom der ikke er en fysisk butik, kan du se hele deres udvalg på nettet. Det er dog ikke noget problem, da du nemt og hurtigt kan få et overblik over hele deres udvalg af plakater og boligtilbehør inddelt i forskellige kategorier. Under deres posters finder du bl.a. bestseller, nyheder, sort/hvid og meget mere. Du kan også vælge at klikke på 'All posters' og browse via mange af de mere præcise underkategorier som ørken, plante, Italien, brun, strand og mange, mange andre. Sådan sikrer du dig, at du får præcis den plakat, der passer ind i dit skandinaviske hjem. Under boligindretning tilbyder de to forskellige produkter - nemlig lysestager og sideborde. De tilføjer nye produkter hver uge, men opfordrer også til, at man følger dem på Facebook eller Instagram.


Ikke nok med, at du kan hurtigt kan finde lige det, du har brug for, så har det gjort priserne utroligt uoverskuelige. Du kan se den originale pris på plakaterne overstreget, men de gode priser og tilbud på plakater i skandinavisk stil lige ved siden af, og hvis du køber for mere end 199 DKK, så får du gratis levering. Processen i forhold til bestlling og betaling er lige til. Når du har valgt de produkter, som du gerne vil købe og lagt dem i indkøbskurven, så du gå videre til check-out. Her indtaster du dine oplysninger og e-mail adresse. Du kan betale via traditionelle betalingsmetoder som Mastercard, Visa og AMEX, eller du kan vælge elektroniske punge som fx PayPal og Apple Pay. Det hele er klaret på få minutter.

Kundeservice og klager
Skulle du have spørgsmål til nogle af produkterne, brug for hjælp eller måske endda klage, så har du mulighed for enten at ringe på +4531421105 eller sende en mail via info@hostdesign.dk! Der er ikke angivet specifikke åbningstider, men der står på hjemmesiden, at man er velkommen til at kontakte dem på alle tider af døgnet. Det betyder, at de altid er klar til at hjælpe dig eller vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Anmeldelse af Høst Design
Har du købt nordiske designplakater fra Høst Design før? Eller har du været i kontakt med deres kundeservice? Vi vil meget gerne vide alt, hvad du synes om denne danske designer,  så giv hellere end gerne din mening om, hvilken slags firma Høst Design er. Alle historier og erfaringer vil være med til at hjælpe andre forbrugere med at forstå, hvilken oplevelse de har i vente.