Hunter

Alle anmeldelser

Hunter

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

Logo Urvaerket
Urvaerket
2 anmeldelser

Hjemmesiden urvaerket.dk er en forhandler af luksusure, designerure og mærkeure med et kæmpe udvalg. Det er lækker kvalitet, der ...

Hunter

Hunter er om noget skabt til det danske vejr uanset årstiden. For regnvejr er meget sikkert her til lands, og der er ikke noget værre end våde tær eller gennemblødte trøjer. Her kommer Hunter ind i billedet, for det er alt det, der beskytter dig mod regnen og som bonus også mod vinden, der som regel altid følger med - i hvert fald her i landet.

Om Hunter
Det, Hunter kan, er at sikre, du ser fantastisk ud, selvom det faktisk bare er regntøj og gummistøvler. De fleste gruer for den slags påklædning, for det er ikke ligefrem det, de fleste tænker på som stil og skønhed. Det er de grimme gule regnsæt og gummistøvler med flad sål fra vores barndom. Det gør Hunter op med, og nu kan du møde regnen med stil. Så meget stil, at du vil gå med gummistøvler og regnjakke selv i tørvejr. Det er samtidig gummistøvler med såler, der gør, du kan gå lange ture i dem. Perfekt til en mudret skovbund, ture med hunden eller bare gennem byens gader.

Services hos Hunter
Den bedste service, de tilbyder, er at holde dig tør med stil om det er gummistøvler til børnene eller en regntæt taske til dig selv. Desuden sender de til alle lande fre deres officielle hjemmeside, så du kan finde det, du har brug for, og så være sikker på, det finder vej hjem til dig. Er du mere typen, der vil opleve med fingrene, så har Hunter mange forhandlere i Danmark, så du kan prøve deres produkter og købe dem her, hvis du foretrækker det. Er du studerende, så får du rabatter, og det samme gælder, når du opretter dig på deres hjemmeside. Desuden er det nemt at returnere varer, hvis du får brug for det, lige som du nemt finder det, du gerne vil have, i den rigtige størrelse.

Kundeservice og klager
Der er rigtg mange muligheder hos Hunter. Du kan nyde godt af gode leveringsbetingelser og sikre betalingsmuligheder, du finder mange svar i deres FAQ, du kan ringe, du kan skrive, og du kan finde en forhandler i nærheden af, hvor du bor. Hvad, du foretrækker, og hvad, du har brug for, kan variere, men Hunter kan levere det hele og lidt til. Du kan returnere varer, du kan klage, du kan bytte og du kan handle nyt, når du har lyst til det. Eller det samme i nye farver, for det er rart at have noget at vælge mellem også til fødderne, der vil takke dig.

Anmeldelse af Hunter
Har du handlet hos Hunter og vil gerne dele din oplevelse? Så er det her på siden, du har muligheden. Du kan skrive om alt fra deres levering til selve varen over deres kundeservice. Det er dine ord, men de kan betyde alverden for andre forbrugere derude, der er på udkig efter bestemte produkter, ligesom de kan betyde noget for en forretning. God omtale er nemlig godt for forretningen og den dårlige skal helst gøre, at de ændrer noget, så alle ender med at være tilfredse.