iClothing

Alle anmeldelser

iClothing

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

iClothing

iClothing er handelsnavnet for ABJB Ltd. og er 100 % irsk ejet. De er et ungt og levende firma, der er dedikeret til at levere den nyeste high street damemode for mindre. De er stolte af at kunne tilbyde dig topkvalitetstøj til overkommelige priser. Fantastisk service med et smil. De er i stand til at tilbyde enorme besparelser på topmærker og mærker ved at sælge direkte til dig fra vores hjemmeside.

Deres lager i Dublin lagerfører hundredvis af produkter på ethvert tidspunkt, og de fortsætter med at tilføje nye varer til deres butik hver uge. Hold øje med deres regelmæssige specialtilbud og rabatter i vores udsalgsbutik. Deres websted kører på sikre servere, hvilket giver deres kunder ro i sindet, når de handler hos dem.

Forsendelse og retur
iClothing leverer til Irland, Storbritannien og alle andre EU-lande. Se venligst deres side med leveringsoplysninger for flere detaljer. Bestillinger afgivet før kl. 15.00 mandag - fredag ​​afsendes samme dag. De tilbyder en standard leveringsservice (2-4 hverdage) og en ekspresservice (næste hverdag). Hvis du er utilfreds med din ordre, kan du returnere den til os inden for 14 dage efter modtagelsen. For detaljeret information, se vores kundeserviceside. 

De tilbyder returnering af alle ordrer, der returneres inden for 14 dage efter modtagelsen. Et gebyr på €3 vil blive trukket fra din refusion for at dække portoomkostningerne ved brug af denne service. Du betaler ikke noget, når du sender pakken tilbage. Bemærk venligst, at muligheden for at returnere via An Post kun gælder for ordrer afgivet i Irland.

Returpolitik
iClothing håber, at du vil være helt tilfreds med ethvert produkt købt hos iClothing, men de forstår, hvis dette ikke altid er tilfældet. Hvis du ønsker at returnere en vare til dem, bestræber vi os på at gøre det så hurtigt og bekvemt som muligt.
 
Alle ordrer er beskyttet af en 14 dages pengene-tilbage-garanti i overensstemmelse med fjernsalgsbestemmelserne, dette garanterer en fuld refusion, hvis varen returneres ubrugt med tags stadig intakte og i deres originale emballage eller ompakket sikkert i erstatningsemballage, hvis den ikke er tilgængelig. Bemærk venligst, at alle refusioner vil blive udstedt inden for 5-7 hverdage fra det tidspunkt, hvor din returnering er modtaget.
 
Varer, der returneres efter de 14 dage, vil ikke blive accepteret og sendt tilbage til den oprindelige leveringsadresse.
 
Enhver vare, der er snavset og/eller beskadiget (inklusiv overdreven lugt af parfume eller røg) vil ikke blive refunderet og vil blive sendt tilbage til den originale leveringsadresse.

Internationale retur
For returnering fra andre alle andre lande bedes du udfylde returformularen, der er vedlagt din pakke, og sende den sammen med din pakke til vores adresse. Varer skal returneres via en sporbar service for at nå dem på eller før returneringsdatoen (det er tilrådeligt at notere eventuelle sporingsnumre eller bevis for porto, hvis de er påkrævet).

iClothing vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside