DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser iELM

  De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor går mange danskere meget op i, at undersøge markedet grundigt, før de køber ind til de mindste i familien. Dette er især for at sikre, at alting er fremstillet af skånsomme materialer, uden brug af kraftige kemikalier og med god og behagelig pasform. Dette kan selvfølgelig være svært at afgøre, hvis man ikke før har handlet hos en pågældende virksomhed og man kun kan se billeder og beskrivelser af tingene online. En god strategi er her, at læse kundeanmeldelser igennem fra andre danskere, der før har handlet på siden. Nedenfor kan man læse mere omkring hvad andre handlende har oplevet, når de har købt ind til deres børn på netbutikken iELM.

  Om IELM

  Virksomheden iELM blev grundlagt i 2013 i Sverige og er en familievirksomhed, der fokuserer på at designe og fremstille tøj til børn i begrænset oplag. Deres produktion foregår udelukkende i EU, under forhold som de selv karakteriserer som værende gode, ved brug af moderne udstyr og i lyse og luftige lokaler. Det meste af deres tøj er unisex, og findes i mange forskellige farver og designs, men altid fremstillet af slidstærke materialer, af høj kvalitet.

  Produkter og Services hos iELM

  Deres filosofi er at fremstille børnetøj ved hjælp af nyskabende design, hvor elementer såsom udseende, funktion og pasform alle er vigtige, og er blevet indtænkt i det endelige design. iELM fokuserer på design der er enkelt og derfor mere tidløst, således at det ikke vil gå af mode. Da de selv fremstiller deres tøj, kan de fokusere på kun at vælge slidstærke materialer, der gør det muligt, at tøjet kan vaskes mange gange. Der er desuden fokus på at fremstille tøjgenstande, der er bløde og behagelige, så børnene kan føle sig godt tilpas hele dagen. IELM beklædning findes i mange forskellige farver, og virksomheden benytter ofte kontraster i deres design. På deres hjemmeside sælger de produkter som bukser, hættetrøjer og hatte, samt mange andre. Ønsker man at bestille fra deres hjemmeside, så foregår leveringen via UPS, hvor man kan vælge mellem deres forskellige pakkeleveringsløsninger. Hvis man ønsker at returnere én eller flere af sine indkøbte varer, så tilbyder virksomheden 14 dages returret, regnet fra den dag man modtog leveringen. Her skal man dog være opmærksom på, at hvis man har bestilt tilpassede eller individualiserede produkter, så kan disse ikke returneres, da virksomheden ikke vil kunne sælge dem til andre kunder. Ved returnering betaler man selv 45 kr. ud af de samlede forsendelsesomkostninger, og virksomheden betaler derefter resten af omkostningerne.

  Komplimenter, Klager og Tips til iELM

  Går dine børn i tøj fra iELM? Eller køber du gaver til nevøer og niecer gennem denne netbutik? Ligemeget i hvilken anledning du har handlet hos iELM, så vil vi sætte stor pris på en kort beskrivelse af din oplevelse med denne virksomhed her på siden. Det er en stor hjælp for andre handlende, at læse hvad forhenværende og nuværende kunder har oplevet, så de selv kan vurdere, om virksomheden tilbyder præcis hvad de leder efter.

  iELM
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om iELM

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er iELM et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af iELM I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette iELM?

  iELM er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iELM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.