iELM

Alle anmeldelser

iELM

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie T.
Fantastiske produkter! Jeg er i Storbritannien og har bestilt i 3 år eller mere til mine piger. Fantastiske print og fantastisk kvalitet! Jeg ville ønske, at hætten var justerbar, men stadig ikke e...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min datter elsker jeres tøj

  Fantastiske produkter! Jeg er i Storbritannien og har bestilt i 3 år eller mere til mine piger. Fantastiske print og fantastisk kvalitet! Jeg ville ønske, at hætten var justerbar, men stadig ikke en grund til at vurdere den ned. God service og pengene værd. Jeg har bestilt 5 nu, og de er alle kommet indenfor de lovede 5-7 dage (Rumænien til Danmark). Har endnu ikke brugt soft shell-dragten, men den ser rigtig fin ud (og ret stor til en 80). Med hensyn til det er vandtæt, så er bløde skaller aldrig rigtig vandtætte.

  Jeg har lige modtaget min bestilling i går. Min 2 og et halvt år elskede det bare. Fantastisk pølsuite ???? kan varmt anbefales. Tro ikke på alle de negative anmeldelser.


Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo CoolPriser

CoolPriser

1 anmeldelser

 Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

iELM

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor går mange danskere meget op i, at undersøge markedet grundigt, før de køber ind til de mindste i familien. Dette er især for at sikre, at alting er fremstillet af skånsomme materialer, uden brug af kraftige kemikalier og med god og behagelig pasform. Dette kan selvfølgelig være svært at afgøre, hvis man ikke før har handlet hos en pågældende virksomhed og man kun kan se billeder og beskrivelser af tingene online. En god strategi er her, at læse kundeanmeldelser igennem fra andre danskere, der før har handlet på siden. Nedenfor kan man læse mere omkring hvad andre handlende har oplevet, når de har købt ind til deres børn på netbutikken iELM.

Om IELM
Virksomheden iELM blev grundlagt i 2013 i Sverige og er en familievirksomhed, der fokuserer på at designe og fremstille tøj til børn i begrænset oplag. Deres produktion foregår udelukkende i EU, under forhold som de selv karakteriserer som værende gode, ved brug af moderne udstyr og i lyse og luftige lokaler. Det meste af deres tøj er unisex, og findes i mange forskellige farver og designs, men altid fremstillet af slidstærke materialer, af høj kvalitet.

Produkter og Services hos iELM
Deres filosofi er at fremstille børnetøj ved hjælp af nyskabende design, hvor elementer såsom udseende, funktion og pasform alle er vigtige, og er blevet indtænkt i det endelige design. iELM fokuserer på design der er enkelt og derfor mere tidløst, således at det ikke vil gå af mode. Da de selv fremstiller deres tøj, kan de fokusere på kun at vælge slidstærke materialer, der gør det muligt, at tøjet kan vaskes mange gange. Der er desuden fokus på at fremstille tøjgenstande, der er bløde og behagelige, så børnene kan føle sig godt tilpas hele dagen. IELM beklædning findes i mange forskellige farver, og virksomheden benytter ofte kontraster i deres design. På deres hjemmeside sælger de produkter som bukser, hættetrøjer og hatte, samt mange andre. Ønsker man at bestille fra deres hjemmeside, så foregår leveringen via UPS, hvor man kan vælge mellem deres forskellige pakkeleveringsløsninger. Hvis man ønsker at returnere én eller flere af sine indkøbte varer, så tilbyder virksomheden 14 dages returret, regnet fra den dag man modtog leveringen. Her skal man dog være opmærksom på, at hvis man har bestilt tilpassede eller individualiserede produkter, så kan disse ikke returneres, da virksomheden ikke vil kunne sælge dem til andre kunder. Ved returnering betaler man selv 45 kr. ud af de samlede forsendelsesomkostninger, og virksomheden betaler derefter resten af omkostningerne.

Komplimenter, Klager og Tips til iELM
Går dine børn i tøj fra iELM? Eller køber du gaver til nevøer og niecer gennem denne netbutik? Ligemeget i hvilken anledning du har handlet hos iELM, så vil vi sætte stor pris på en kort beskrivelse af din oplevelse med denne virksomhed her på siden. Det er en stor hjælp for andre handlende, at læse hvad forhenværende og nuværende kunder har oplevet, så de selv kan vurdere, om virksomheden tilbyder præcis hvad de leder efter.