Ifchic

Alle anmeldelser

Ifchic

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ifchic

IFCHIC er en onlineluksusforhandler baseret i Californien. Virksomheden blev grundlagt i 2014 og har siden globaliseret sine aktiviteter. Ved at arbejde direkte med brands og luksusbutikker rundt om i verden, kan IFCHIC sikre et kæmpe udvalg af eksklusive produkter, der vil gøre dine vildeste shoppingdrømme til virkelighed. De tilbyder produkter fra forskellige kategorier, herunder konfektionstøj, luksushåndtasker, fineure og skønhed.

IFCHIC har nu adskillige filialer og logistikcentre i USA, Europa og Asien. På trods af det brede udvalg på IFCHIC.com garanterer de altid ægtheden af ​​hver vare. Med teknologi, der omformer fremtiden for mode, vil de altid være en del af revolutionen, der ændrer måden, kvinder gemmer på.

RETUR & BYTTE
Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, refunderer eller ombytter de gerne dit køb. For at foretage en returnering eller ombytning har du 14 dage fra modtagelse af din ordre til at anmode om et returnummer. Anmodninger modtaget efter 14 dage vil ikke blive accepteret. Du vil få tilsendt et returnummer, som giver dig yderligere 14 dage til at returnere pakken til lageret. Alle returneringer skal ankomme på lageret inden for 28 dages perioden. Returnering uden for denne periode vil ikke blive accepteret efter vores skøn.

RETURNERINGSPOLITIK
Bemærk venligst, at du kan anmode om et returnummer for alle returneringer inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre. Returneringsanmodninger efter 14 dage vil ikke blive accepteret. IKKE ALLE VARER KAN RETURNERES. (Se nedenfor for flere detaljer) Varer skal returneres i ny og ubrugt stand med IFCHIC.COM og originale designertøjsetiketter påsat. Enhver designeremballage, såsom æsker, dustbags, autenticitetskort, betragtes også som en del af produktet og skal returneres sammen med produktet. IFCHIC forbeholder sig retten til at afvise alle varer, der ikke opfylder betingelserne i returpolitikken. Kontakt venligst kundeservice (contactus@ifchic.com), hvis du har yderligere spørgsmål. Når vi modtager de returnerede varer i perfekt stand, vil du blive krediteret det fulde beløb til din oprindelige betalingsmetode.

BYTTE
Hvis du gerne vil bytte dit købte produkt til en anden størrelse/farve, bedes du returnere det inden for 14 dage og genbestille det ønskede produkt. Sørg for, at dine returnerede produkter overholder deres returpolitik for at sikre en fuld refusion.

Slidte, vaskede, snavsede eller ændrede produkter accepteres ikke. Lusset, iturevne, manglende udsmykning, pletter, lugt, strækning eller andre skader, der påvirker den salgbare tilstand af en vare, vil blive returneret til kunden uden refusion eller ombytning.

Når du prøver sko, må du kun gå på et tæppebelagt gulv. Eventuelle ridser eller mærker på sålerne vil gøre produktet ude af stand til at returnere eller bytte. Skoæsker og dustbags skal også returneres i perfekt stand.

Af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager er smykker og tilbehør såsom øreringe, øreringe, strømper og sokker ikke berettiget til returnering eller ombytning.
SKØNHED, DUFT OG LYS

Alle skønhedsartikler inklusive hudpleje, kosmetik, der er blevet brugt, åbnet eller testet, accepteres ikke. Parfumer, diffusorer og stearinlys er ENDELIGT SALG og kan ikke returneres på grund af forsendelsesrestriktioner.

Alt badetøj bør prøves på over undertøj, der har en beskyttende strimmel. Returnering vil ikke blive accepteret, hvis beskyttelsesstrimlen er fjernet eller varerne er snavsede. Bemærk venligst, at undertøjstrusser ikke kan returneres af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring IFCHIC?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.