DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser iForm

  Sundhed er noget, der er relevant for os alle, uanset vores alder og form. Og med internettet er information og misinformation let tilgængelig på nettet. Selvudnævnte personlige trænere skriver spandevis af blogge om hvor mange kalorier vi skal spise og hvor meget detox te vi skal drikke hvornår. Det eneste der mangler er en helhjertet, velovervejet og holistisk tilgang til sundhed. Det mener iForm, at deres magasin har. Her kan du læse om sundhedsmagasinet iForm.

  Om iForm
  iForm er et magasin, der henvender sig til kvinder i alle aldre med interesse for sundhed. iForms overordnede mål er, at motivere deres læsere til at leve et lidt sundere liv og dermed få mere overskud i hverdagen. Magasinet er både tilgængeligt digitalt og i fysisk print. Der kan abonneres månedligt på begge.

  Produkter og Services
  Magasinet kan købes i kiosker, men man kan også tegne et månedligt abonnement. Magasinet indeholder guides til træning og kost. iForm forsøger at udforme deres magasin så alle kan være med. Det gælder både for ambitionsniveauet for motion, men også for kost. Når de skriver om kost tager de udgangspunkt i råvarer, som er let tilgængelige. Det er altså råvarer, du kender og kan få i almindelige butikker til en pris hvor alle kan være med. Kost og motion er selvfølgelig de klassiske emner for sundhedsmagasiner, men iForm skriver også om andre emner inden for sundhed. Du kan læse om helbred og forebyggelse af sygdomme samt mentalt helbred, herunder stress, energi og livsglæde.
  Redaktionen laver magasinet ud fra fire grundværdier. Det skal være let at leve sundt. Al motion tæller. Grønne valg er gode valg. Det er også sundhed at have det godt.
  Hvert nummer indeholder råd, opskrifter og teori omkring sund kost. Opskrifterne er på retter, der alle tager under en halv time at lave. Hver madplan indeholder en vegetarret og en fiskeret.
  Det indeholder også en komplet træningsguide, der hver måned tager fat på et nyt emne. Artiklerne er udformet så alle niveauer kan være med. Magasinet indeholder også råd til hvordan du ellers passer på din krop. Det kan være om søvn, stofskifte, forskellige typer kræft og meget andet. iForm forsøger at påvirke sine læsere med et positivt livssyn og bekæmpelse af stress.
  Digital adgang til iForm koster 79 kr. om måneden. Der tilbydes en gratis prøveperiode på 14 dage. Du kan også vælge at abonnere på det fysiske magasin, som sendes direkte til din adresse hver måned med PostNord. Dette abonnement koster 82 kr. om måneden. iForm tilbyder også pakker inkl. magasiner, træningsudstyr og træningsplan.

  Komplimenter, Klager og Tips til iForm
  Hvad synes du om iForm? Hvis du har erfaringer med deres fysiske eller digitale magasin, håber vi, at du vil efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse. Anmeldelser er et fantastisk værktøj, der kan guide andre forbrugere til gode oplevelser og hjælpe udbydere som iForm med at gøre deres produkter og services endnu bedre! Hvis du har en oplevelse, at dele, kan du skrive den her. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  iForm
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om iForm

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er iForm et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af iForm I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette iForm?

  iForm er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van iForm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.