iForm

Alle anmeldelser

iForm

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sven F.
Har benyttet velkomsttilbud med gave. Jeg har læst bladene og synes at det er fine og relevante artikler. Fik velkomstgave fhv kort tid efter at have tegnet abonnementet, og gaven(en badevægt) funk...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak for denne gang

  Har benyttet velkomsttilbud med gave. Jeg har læst bladene og synes at det er fine og relevante artikler. Fik velkomstgave fhv kort tid efter at have tegnet abonnementet, og gaven(en badevægt) funker rigtigt fint. Opsigelse af abonnement er nemt via deres hjemmeside som er i link i velkomstmailen. Har været fin tilfreds og kan kun anbefale iform og påtænker helt sikkert senere hen at abonnere på det igen.

  En mængde gode råd og ideer. Men som en 77 årig herre har jeg stoppet som abonnent. Jeg er forståeligt nok ikke i jeres målgruppe. Men tak for en række spændede blade! Jeg fik mange nyttige råd som jeg plejede at benytte før


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

iForm

Sundhed er noget, der er relevant for os alle, uanset vores alder og form. Og med internettet er information og misinformation let tilgængelig på nettet. Selvudnævnte personlige trænere skriver spandevis af blogge om hvor mange kalorier vi skal spise og hvor meget detox te vi skal drikke hvornår. Det eneste der mangler er en helhjertet, velovervejet og holistisk tilgang til sundhed. Det mener iForm, at deres magasin har. Her kan du læse om sundhedsmagasinet iForm.

Om iForm
iForm er et magasin, der henvender sig til kvinder i alle aldre med interesse for sundhed. iForms overordnede mål er, at motivere deres læsere til at leve et lidt sundere liv og dermed få mere overskud i hverdagen. Magasinet er både tilgængeligt digitalt og i fysisk print. Der kan abonneres månedligt på begge.

Produkter og Services
Magasinet kan købes i kiosker, men man kan også tegne et månedligt abonnement. Magasinet indeholder guides til træning og kost. iForm forsøger at udforme deres magasin så alle kan være med. Det gælder både for ambitionsniveauet for motion, men også for kost. Når de skriver om kost tager de udgangspunkt i råvarer, som er let tilgængelige. Det er altså råvarer, du kender og kan få i almindelige butikker til en pris hvor alle kan være med. Kost og motion er selvfølgelig de klassiske emner for sundhedsmagasiner, men iForm skriver også om andre emner inden for sundhed. Du kan læse om helbred og forebyggelse af sygdomme samt mentalt helbred, herunder stress, energi og livsglæde.
Redaktionen laver magasinet ud fra fire grundværdier. Det skal være let at leve sundt. Al motion tæller. Grønne valg er gode valg. Det er også sundhed at have det godt.
Hvert nummer indeholder råd, opskrifter og teori omkring sund kost. Opskrifterne er på retter, der alle tager under en halv time at lave. Hver madplan indeholder en vegetarret og en fiskeret.
Det indeholder også en komplet træningsguide, der hver måned tager fat på et nyt emne. Artiklerne er udformet så alle niveauer kan være med. Magasinet indeholder også råd til hvordan du ellers passer på din krop. Det kan være om søvn, stofskifte, forskellige typer kræft og meget andet. iForm forsøger at påvirke sine læsere med et positivt livssyn og bekæmpelse af stress.
Digital adgang til iForm koster 79 kr. om måneden. Der tilbydes en gratis prøveperiode på 14 dage. Du kan også vælge at abonnere på det fysiske magasin, som sendes direkte til din adresse hver måned med PostNord. Dette abonnement koster 82 kr. om måneden. iForm tilbyder også pakker inkl. magasiner, træningsudstyr og træningsplan.

Komplimenter, Klager og Tips til iForm
Hvad synes du om iForm? Hvis du har erfaringer med deres fysiske eller digitale magasin, håber vi, at du vil efterlade en kort beskrivelse af din oplevelse. Anmeldelser er et fantastisk værktøj, der kan guide andre forbrugere til gode oplevelser og hjælpe udbydere som iForm med at gøre deres produkter og services endnu bedre! Hvis du har en oplevelse, at dele, kan du skrive den her. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!