DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ikaika

  IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er udarbejdet af to professionelle sportskvinder kendt fra håndbold, der ville lave noget, som de selv kunne stå 100% indenfor. De ville skabe sportstøj, der var bedre end det, de selv var blevet budt. De vil gerne arbejde hen imod, at det skal være et mærke, der henvender sig til alle - ung som gammel.

  Om IKAIKA

  IKAIKA er en dansk online webshop, der sælger sportswear, og de har på nuværende tidspunkt både et kontor i Aarhus og København. Virksomheden er grundlagt af Kathrine Heindahl og Louise Nilsson, der begge har spillet håndbold på rigtigt højt plan. Selve navnet betyder "stærk" på hawaiiansk, og det skal inspirerer folk til at finde deres egen indre styrke. Tøjet er lavet til, at man kan forblive komfortabel under sportsaktiviteter uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design. Det går igen i alle deres produkter.

  IKAIKA og dets fordele

  Produkter hos IKAIKA

  IKAIKA byder på en hjemmeside, hvor du hurtigt kan få et overblik. Hvis du gerne vil finde produkterne, skal du klikke på knappen SHOP. Herfra vil du blive præsenteret for nogle af produkterne, som du også kan sorterere efter navn. På nuværende tidspunkt kan du finde bl.a. t-shirts, trøjer, sports-bh, hoodies, tights og shorts. De er alle unikke for det danske sportstøj, og det kan forventes, at de vil udvide sortimentet i fremtiden, da brandet på nuværende tidspunkt er forholdsvis ungt. Når du klikker på produkterne, kan du se flere oplysninger omkring størrelse, vaskeinstruktioner m.m.


  Noget, som kan være godt at skrive sig bag øret, er, at du får 15% rabat på deres produkter, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det er også en god idé, da det giver dig mulighed for at følge med i fremtidige tilbud, trends eller nye produkter.

  Når du har lagt de produkter i din indkøbskruv, som du gerne vil købe, kan du gå videre til betalingsprocessen. Her kan du vælge mellem forsendelse via GLS pakkeshop eller GLS privat inden for Danmark. Du har også mulighed for at indtaste rabatkode her eller shippe til flere forskellige lande i Europa. Du kan betale med enten traditionelle kreditkort som Visa og MasterCard eller gør brug af MobilePay eller ViaBill.

  Kundeservice og klager

  Hvis du gerne vil i kontakt med IKAIKA kan du fange dem på e-mail via info@ikaika.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Det er også muligt at ringe på (+45) 26 81 58 92, hvor de dog skriver, at det helst skal være mellem 12-16. De kan svare på spørgsmål vedrørende produkterne, brandet, levering eller andre spørgsmål, du eventuelt måtte have. De har også en kontaktformular direkte på siden.

  Anmeldelse af IKAIKA

  Hvis du har nogle erfaringer med sportstøjet IKAIKA eller handel via hjemmesiden, vil vi meget gerne høre din mening. At dele din erfaring med andre forbrugere kan hjælpe dem med at finde ud af, om det er en oprigtig hjemmeside med gode produkter. Fortæl os din oplevelse om, hvilken slags firma IKAIKA er.

  Ikaika
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Ikaika

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Ikaika et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Ikaika I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Ikaika?

  Ikaika er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ikaika gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.