Ikaika

Alle anmeldelser

Ikaika

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tine B.
Jeg vil rigtig gerne anbefale denne webshop til alle der kunne være interesserede i at købe lækkert tøj. Kvaliteten er helt i top og leveringen var også hurtig. Hvis i leder efter stilet tøj der pa...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak folkens

  Jeg vil rigtig gerne anbefale denne webshop til alle der kunne være interesserede i at købe lækkert tøj. Kvaliteten er helt i top og leveringen var også hurtig. Hvis i leder efter stilet tøj der passer til både gamle og unge vil i ikke blive skuffet her!

  Husk at de også køre fede kampagner som i helt sikkert vil kunne spare passer af penge. Jeg købte selv en sports bh som jeg syntes er meget lækker og den sikker heller ikke alt for stram.

  jeg vil helt klart anbefale Iakiki som jeres næste destination og husk også at holde øje med deres tilbud


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ikaika

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er udarbejdet af to professionelle sportskvinder kendt fra håndbold, der ville lave noget, som de selv kunne stå 100% indenfor. De ville skabe sportstøj, der var bedre end det, de selv var blevet budt. De vil gerne arbejde hen imod, at det skal være et mærke, der henvender sig til alle - ung som gammel.

Om IKAIKA
IKAIKA er en dansk online webshop, der sælger sportswear, og de har på nuværende tidspunkt både et kontor i Aarhus og København. Virksomheden er grundlagt af Kathrine Heindahl og Louise Nilsson, der begge har spillet håndbold på rigtigt højt plan. Selve navnet betyder "stærk" på hawaiiansk, og det skal inspirerer folk til at finde deres egen indre styrke. Tøjet er lavet til, at man kan forblive komfortabel under sportsaktiviteter uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og design. Det går igen i alle deres produkter.

Produkter hos IKAIKA
IKAIKA byder på en hjemmeside, hvor du hurtigt kan få et overblik. Hvis du gerne vil finde produkterne, skal du klikke på knappen SHOP. Herfra vil du blive præsenteret for nogle af produkterne, som du også kan sorterere efter navn. På nuværende tidspunkt kan du finde bl.a. t-shirts, trøjer, sports-bh, hoodies, tights og shorts. De er alle unikke for det danske sportstøj, og det kan forventes, at de vil udvide sortimentet i fremtiden, da brandet på nuværende tidspunkt er forholdsvis ungt. Når du klikker på produkterne, kan du se flere oplysninger omkring størrelse, vaskeinstruktioner m.m.


Noget, som kan være godt at skrive sig bag øret, er, at du får 15% rabat på deres produkter, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Det er også en god idé, da det giver dig mulighed for at følge med i fremtidige tilbud, trends eller nye produkter.

Når du har lagt de produkter i din indkøbskruv, som du gerne vil købe, kan du gå videre til betalingsprocessen. Her kan du vælge mellem forsendelse via GLS pakkeshop eller GLS privat inden for Danmark. Du har også mulighed for at indtaste rabatkode her eller shippe til flere forskellige lande i Europa. Du kan betale med enten traditionelle kreditkort som Visa og MasterCard eller gør brug af MobilePay eller ViaBill.

Kundeservice og klager
Hvis du gerne vil i kontakt med IKAIKA kan du fange dem på e-mail via info@ikaika.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Det er også muligt at ringe på (+45) 26 81 58 92, hvor de dog skriver, at det helst skal være mellem 12-16. De kan svare på spørgsmål vedrørende produkterne, brandet, levering eller andre spørgsmål, du eventuelt måtte have. De har også en kontaktformular direkte på siden.

Anmeldelse af IKAIKA
Hvis du har nogle erfaringer med sportstøjet IKAIKA eller handel via hjemmesiden, vil vi meget gerne høre din mening. At dele din erfaring med andre forbrugere kan hjælpe dem med at finde ud af, om det er en oprigtig hjemmeside med gode produkter. Fortæl os din oplevelse om, hvilken slags firma IKAIKA er.