DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Imoo

  Er du træt af den tid du bruger på at søge rundt, efter en netbutik der tilbyder det du har brug for? Det kan ofte være et puslespil, at lede de rigtige steder. En bred mængde muligheder er tilgængelige hvis man kigger efter produkter som watch phones. imoo kan komme en til gode, siden dette er hvad virksomheden handler om.

  Om imoo

  Det første produkt fra imoo blev udgivet i 2015. Siden da har produkterne været meget under udvikling så de garanterer noget sikkert og testet, som der også har et finpudset design. imoo er et smartwatch firma, som sælger moderne smartwatches. Kunne imoo være en mulighed? Hvis dette er tilfældet kunne du tjekke deres en smartwatch butik, hvor du så kan finde ud af om du kunne tænke dig et smartwatch.

  Produkter og tjenester

  imoo tilbyder produkter som deres Watch Phones. Ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er moderniseret. At lede efter et firma der har det man leder efter, kan ofte være kompliceret. Men her har imoo fokus på nem kommunikation med et moderne design. Så hvis du har brug for et ur der også fungerer som en telefon eller noget der kan sidde på armen men også give mulighed for at holde kontakten med familie og venner, så behøver du ikke at lede længere. Leder du f.eks. efter en Watch Phone? imoo har dette til rådighed.

  Kundeservice og klager

  Er der noget du er nysgerrig om? Det er ikke sjældent at man har nogle ting som man mangler svar på. Ofte så kan det være svært at finde ud af hvem man skal spørge, og hvordan man kan få kontakt til dem. Du kan få kontakt til deres kundeservice ved at du bruge deres kontaktform. Ved at bruge kontaktformen kan du skrive en besked der handler om betaling, produkter eller noget andet. Hvis du hellere vil sende en mail, så kan du sende en til support@imoostore.com. På hjemmesiden er der to måder at bruge kontaktformen på. Her kan du vælge at gå til deres side dedikeret til kontaktformen, eller bruge deres smarte genvej man kan se på hjemmesiden i det nederste højre hjørne (afhængig af enheden du er på). Før man kontakter deres kundeservice, kunne det være et forsøg værd at tjekke deres side med ofte stillede spørgsmål, som der indeholder en del information om spørgsmål kunder ofte stiller dem.

  Anmeldelse

  Har du haft erfaring med imoo? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er relateret til imoo lige så vel som hvad de tilbyder. Når du skriver om din erfaring, så er din anmeldelse offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af imoo. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne? Hvad synes du om deres kundeservice?

  Imoo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Imoo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Imoo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Imoo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Imoo?

  Imoo er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Imoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.