Imoo

Alle anmeldelser

Imoo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Imoo

Er du træt af den tid du bruger på at søge rundt, efter en netbutik der tilbyder det du har brug for? Det kan ofte være et puslespil, at lede de rigtige steder. En bred mængde muligheder er tilgængelige hvis man kigger efter produkter som watch phones. imoo kan komme en til gode, siden dette er hvad virksomheden handler om.

Om imoo
Det første produkt fra imoo blev udgivet i 2015. Siden da har produkterne været meget under udvikling så de garanterer noget sikkert og testet, som der også har et finpudset design. imoo er et smartwatch firma, som sælger moderne smartwatches. Kunne imoo være en mulighed? Hvis dette er tilfældet kunne du tjekke deres en smartwatch butik, hvor du så kan finde ud af om du kunne tænke dig et smartwatch.

Produkter og tjenester
imoo tilbyder produkter som deres Watch Phones. Ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er moderniseret. At lede efter et firma der har det man leder efter, kan ofte være kompliceret. Men her har imoo fokus på nem kommunikation med et moderne design. Så hvis du har brug for et ur der også fungerer som en telefon eller noget der kan sidde på armen men også give mulighed for at holde kontakten med familie og venner, så behøver du ikke at lede længere. Leder du f.eks. efter en Watch Phone? imoo har dette til rådighed.

Kundeservice og klager
Er der noget du er nysgerrig om? Det er ikke sjældent at man har nogle ting som man mangler svar på. Ofte så kan det være svært at finde ud af hvem man skal spørge, og hvordan man kan få kontakt til dem. Du kan få kontakt til deres kundeservice ved at du bruge deres kontaktform. Ved at bruge kontaktformen kan du skrive en besked der handler om betaling, produkter eller noget andet. Hvis du hellere vil sende en mail, så kan du sende en til support@imoostore.com. På hjemmesiden er der to måder at bruge kontaktformen på. Her kan du vælge at gå til deres side dedikeret til kontaktformen, eller bruge deres smarte genvej man kan se på hjemmesiden i det nederste højre hjørne (afhængig af enheden du er på). Før man kontakter deres kundeservice, kunne det være et forsøg værd at tjekke deres side med ofte stillede spørgsmål, som der indeholder en del information om spørgsmål kunder ofte stiller dem.

Anmeldelse
Har du haft erfaring med imoo? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er relateret til imoo lige så vel som hvad de tilbyder. Når du skriver om din erfaring, så er din anmeldelse offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom dette kan hjælpe dem med at vurdere troværdigheden af imoo. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne? Hvad synes du om deres kundeservice?