In The Swim

Alle anmeldelser

In The Swim

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Thomas Y.
Jeg købte et poolovertræk, der manglede tyller. Først brugte jeg chat-linjen til at få hjælp, men han hjalp overhovedet ikke. Jeg sendte derefter en e-mail til In The Swim og blev bedt om at kontak...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Siger mange tak

  Jeg købte et poolovertræk, der manglede tyller. Først brugte jeg chat-linjen til at få hjælp, men han hjalp overhovedet ikke. Jeg sendte derefter en e-mail til In The Swim og blev bedt om at kontakte garantiafdelingen. Uden stress fik jeg at vide, omslaget var med posten. det blev leveret på 2 dage. Jeg var fuldstændig imponeret. Jeg vil anbefale dette firma.

  Husk de køre også fede kampagner en gang i mellem med gode tilbud. Deres udvalg er også stort og der er også tilbehør til dem der allerede har de store dele

  Endnu engang tak for god service og håber at mange vil læse min anmeldelse


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

In The Swim

In The Swim blev grundlagt i 1982 af en mand og en kvinde. Ved at sælge klor i deres garage og tage imod bestillinger på deres veranda havde de en vision om, at dette kunne være noget stort.

Efterhånden som ordremængderne voksede, steg deres kunders loyalitet også. Der gik ikke lang tid, før In The Swim flyttede til en større bygning og ansatte deres første medarbejdere til at tage telefonen. Efterhånden som antallet af In The Swim-kunder voksede, steg produktudvalget også.

Den ene konstant i In The Swims vækst har været at opretholde et højt niveau af kundetilfredshed gennem en forpligtelse til kvalitetsprodukter til de bedst mulige priser og en forpligtelse til overlegen kundeservice.

Tilgængelighed og brugervenlighed
In The Swim stræber efter at gøre indholdet på vores hjemmeside tilgængeligt og brugervenligt for alle. Hvis du har svært ved at se eller navigere i noget af indholdet på denne hjemmeside, eller hvis du bemærker noget indhold, funktion eller funktionalitet, som du mener ikke er fuldt tilgængeligt for personer med handicap, bedes du ringe til deres kundeserviceteam på 1-800-374- 1500 eller e-mail webmaster@intheswim.com med "Deaktiveret adgang" i emnelinjen og giv en beskrivelse af den specifikke funktion, som du mener ikke er fuldt tilgængelig eller et forslag til forbedring. De tager din feedback seriøst og vil tage den i betragtning, når de overvejer måder at forbedre tilgængeligheden for alle deres kunder og deres overordnede tilgængelighedspolitikker. Selvom de ikke har kontrol over disse udbydere, opfordrer de kraftigt tredjepartsleverandører af digitalt indhold til at tilbyde tilgængeligt og brugervenligt indhold.

Statlige og lokale salgsafgifter
De afgifter, der fremgår af din online ordrebekræftelse, er estimerede. Da ordrer kan opfyldes fra flere steder i USA, vil de faktiske afgifter, der debiteres dit kreditkort, være baseret på gældende statslige og lokale salgsafgifter, når din ordre afsendes.

Betingelserne heri kan ændres, efterhånden som beskatningen af ​​onlinetransaktioner fortsætter med at udvikle sig. In The Swim bestræber os på at overholde gældende statslige og lokale skattelove og vil løbende overvåge og opdatere vores skattepolitikker, efterhånden som disse love ændres.

Hvis du er skattefri, bedes du ringe til dem for at afgive din ordre, så det samlede beløb for din ordre afspejler dette.

For ordrer, der sendes til de fleste stater, vil alle gældende lokale og statslige salgsafgifter blive tilføjet til din samlede ordre og, hvis det er relevant, dine forsendelsesomkostninger.

Retur
Hos In The Swim er de stolte af kvaliteten af deres produkter. De ved dog, at nogle gange går tingene ikke perfekt. Uanset om du har købt den forkerte vare, den ikke levede op til dine forventninger, eller den er beskadiget eller defekt, vil de have dig til at vide, at In The Swim er forpligtet til at løse problemet. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din ordre, kan du returnere den inden for 30 dage efter købet for at få en erstatning eller tilbagebetaling (med forbehold for begrænsningerne nedenfor).

Returvarer skal være i deres originale emballage og i stand som ny. Kemiske returvarer skal være i den originale uåbnede emballage og ikke have nogen synlige skader.

Hvordan var det at prøve In The Swim?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med In The Swim. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.