Insert Name Here

Alle anmeldelser

Insert Name Here

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Insert Name Here

For de fleste mennesker involverer skønhed en form for offer. Grundlæggerne Sharon Pak og Jordyn Wynn vidste dette alt for godt. Duoen bemærkede et mønster på markedet for hårforlængelser, hvor der kun var premium-produkter til en høj pris. Det hjalp heller ikke, at markedsføringen af ​​disse virksomheder var noget upassende for den yngre generation X og Z.

Pak og Wynn brugte deres erfaring i skønhedsbranchen og besluttede at starte deres eget firma. Med hjælp fra medstifter Kevin Gould åbnede INH Hair sine døre i 2018. Det Instagram-ejede brand er baseret i Starlet Valley of Hollywood, Californien, og producerer højkvalitets hårstykker til en overkommelig pris.

Kan du vaske dit hår?
Mærket anbefaler kraftigt, at kunderne vasker deres extensions og parykker grundigt for at bevare integriteten og kvaliteten. Ligesom det hår, der allerede vokser på dit hoved, bør du ikke vaske dine syntetiske hårstykker for ofte, men kun når det er nødvendigt.

Ifølge virksomhedens hjemmeside kan kunderne købe milde shampoo, der er specielt designet til hårstykker og parykker. Kunder skal dog bemærke, at rensemidler, der indeholder sulfater, ikke bør bruges på 100 % Remy Human Hair fra INH. For at holde dine lokker glatte og fri for krus, kan du også købe dettangler, balsam og serum som komplementære produkter.

Som et sidste trin anbefaler INH, at kunder tørrer deres extensions naturligt i stedet for at føntørre dem. På denne måde bevares glans og glathed. Hvis du har brug for mere detaljerede instruktioner, anbefaler de at besøge mærkets hjemmeside.

For dem, der higer efter det æstetiske ved Ariana Grande, eller som længes efter havfruebølger, tilbyder dette mærke et bredt udvalg af hårextensions, parykker og stylingværktøjer.

Med mærkets produkter kan du style dig fra en skulderlang bob til en 26" lang pandehår på få minutter. Er du klar til at rocke dit nye look?

Tag det fra din mor: Forandring er altid en god ting. For dem, der er kede af deres hverdagslook, har INH et bredt udvalg af fantastiske parykker, der kan give et temposkift.

Fra en slank metallisk bob til et Merida-inspireret spiralsnit, denne anmeldelse af Insert Name her viser nogle af mærkets hotteste produkter.

Bølger
Insert Waves Here-styleren er designet til at skabe strandagtige, havfruelignende krøller. Dette varme værktøj er belagt med en turmalin keramisk glasur, der sikrer, at du ikke ved et uheld brænder dig selv eller gør enderne sprøde.

Den varmer op til 450°F, hvilket er perfekt til selv de mest uregerlige hårtyper. Du kan også se dine temperaturindstillinger på det digitale kontrolpanel LCD, før du vælger en klemme.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Insert Name Here
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.