Intermix

Alle anmeldelser

Intermix

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Intermix

Intermix mener, at stil er en form for selvudfoldelse, og de er her for at få dig begejstret for at klæde dig på. Det, der gør dem unikke, er deres redigering. Hver sæson besøger deres købere hundredvis af mærker over hele kloden og udvælger deres yndlingsstykker, designere og trends. Resultatet? Et udvalgt udvalg af de bedste stilarter på tværs af en blanding af etablerede og nye designere - de ting, de ved, du vil elske.

Hos Intermix behøver du aldrig at gennemsøge gulve eller sider med tøj og tilbehør for at finde det perfekte: De har gjort arbejdet for dig. Og til de tidspunkter, hvor du har brug for lidt hjælp til at samle det hele, tilbyder de gratis stylingtjenester i deres butikker og online - tænk på det som at blive forbundet med en god ven med god stil. Hos Intermix er shopping personligt, nemt og sjovt. Du vil forlade følelsen af ​​dit mest selvsikre jeg.

Kvindelig empowerment
Intermix er stolte af at bruge deres detailplatform til at advokere for og fremme samtaler om kvindeligempowerment, mangfoldighed og inklusion og bæredygtighed, tre emner, de holder meget af. De inviterer dig til at tjekke deres månedlige serie, In Conversation With Women, hvor du kan se disse emner komme til live gennem den fælles oplevelse af inspirerende kvinder.

Flere varebestillinger
Hvis din ordre indeholder flere varer, kan de blive sendt til dig i individuelle pakker fra forskellige lokationer. Hvis dette sker, vil du modtage en e-mail-meddelelse, så snart hver enkelt vare er afsendt til dig. Hver e-mail vil indeholde sporingsnummeret for den specifikke pakke, og du vil være i stand til at spore fremskridtene for hver vare ved hjælp af metoden beskrevet i Sporing af din ordre ovenfor.

Forudbestillinger
Forudbestillinger er varer, der endnu ikke er på lager, men som vil være tilgængelige for afsendelse på en fremtidig dato. Den anslåede forsendelsesdato for forudbestillinger vises på varens produktdetaljeside. Forudbestillinger reserveres, indtil varen når deres lager, hvor den så bliver sendt til dig. Forsendelsesdatoer og tilgængelighed bestemmes af designeren og kan ændres. Du vil ikke blive opkrævet, før varen afsendes. Hvis varen af ​​en eller anden grund annulleres, vil du ikke blive opkrævet.

Retur
Intermix tilbyder gratis retur på alle amerikanske ordrer. Kvalificerede varer kan returneres for fuld refusion til den oprindelige betalingsform, hvis de returneres inden for 30 dage efter modtagelsen via post eller i enhver Intermix-butik - hvis du bruger både et gavekort og et kreditkort, og du returnerer varer, vil du blive krediteret i form af et nyt gavekort. Det nye gavekort til tilbagebetalingsbeløbet vil blive sendt til e-mailadressen på ordren. Hvis du har brugt både et gavekort og et kreditkort, refunderes gavekortet først, og den resterende saldo refunderes til det kreditkort, der blev brugt på ordren.

Intermix accepterer ikke returnering af varer, der er blevet vasket, slidt eller beskadiget efter modtagelsen eller mangler de originale mærker. Ethvert produkt, der er beskadiget ved modtagelse, skal rapporteres til kundeservice inden for 48 timer efter levering, ellers vil returnering muligvis ikke blive godkendt.

Intermix vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside