IphoneOpladere

Alle anmeldelser

IphoneOpladere

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

IphoneOpladere

IphoneOpladere er dine eksperter, når det kommer til at vælge din næste iPhone oplader. De specialiserer sig udelukkende i iPhone, iPad og iPod opladere, kabler og tilbehør. De er stolte af deres niche, som har ført til udviklingen af ​​deres originale iPhone oplader, som kommer med Apples MFi-licens og certifikat. Denne iPhone-oplader - også kaldet Lightning-kabel - er købt af mere end 30.000 danske kunder og bliver derfor brugt af utroligt mange danskere, der hver dag oplader deres iPhone - igen og igen. Dette iPhone-oplader Lightning-kabel er unikt ved, at chippen inde i selve opladeren er MFi-certificeret. Det betyder, at den er designet af Apple og derfor altid er godkendt af enheder (f.eks. iPhone, iPad, iPod) til opladning og dataoverførsel. Herved undgås diverse fejlmeddelelser og kabler, der pludselig holder op med at virke. Dette iPhone Lightning kabel er IphoneOpladere's bedst sælgende produkt, mens du kan finde vores udvalg af opladere og adaptere under opladere og kabler.

Udover den klassiske iPhone-oplader er IphoneOpladere også førende inden for nyere typer opladere til iPhone og iPad. De har blandt andet et stort udvalg af den nyeste oplader til Apples populære smartphone, nemlig en trådløs oplader. Trådløse opladere blev introduceret for at falde sammen med udgivelsen af ​​iPhone X, som erstattede den klassiske aluminiumsramme med glas. Dette gav mulighed for trådløs opladning af iPhone, som også er meget populær i dag.

Hvad er en iPhone-oplader?
iPhone oplader adapter ifølge ordet er en iPhone oplader simpelthen en oplader til iPhone. Den består af to dele, et kabel og en adapter, som du kan sætte i stikkontakten. Det stik (Lightning), der bruges i en iPhone-oplader, er designet af Apple selv og bruges ikke til andre produkter end sine egne. Den er dog fuldt ud kompatibel med alle Apple-enheder, der oplades med et Lightning-kabel. Dette inkluderer iPads, iPods, iPhones og Airpods. Folk bruger udtrykket iPhone-oplader, fordi mange Apple-enheder kræver en anden strømstyrke. Eksempelvis kan en iPhone oplades med 1 amp og 5 volt med den medfølgende oplader, mens det ikke er nok til den populære Apple-tablet, som kræver en iPad-oplader. Den har en højere effekt på 12 W, mens iPhones i dag kan oplades med op til 20 W.

Hvad er et Lightning-kabel?
Originalt iphone-opladerkabel plejede at bruge et 30-bens stik til at overføre data og oplade sine iPhones/iPads. Mange kender dette stik som det brede stik i bunden af ​​iPhone 4 og de første iPads. Disse modeller er efterhånden så gamle, at det kan være svært at finde en original oplader til dem. Da iPhone 5 blev udgivet, blev der udviklet et nyt iPhone-kabel, Lightning-kablet. Fordelen ved Lightning-stikket er, at i modsætning til de gamle 30-polede stik, så har det nu kun 8-bens stik, der sidder oven på kablet. Det betyder, at kablet er meget mindre og derfor ikke skal optage plads til højtalere, batteri, mikrofon mm. Modellen bruges stadig i dag, selv med introduktionen af ​​iPhone 11 og 12, og er ekstremt populær, selvom alle iPhones i dag kommer med trådløs opladning. Lightning-stikket bruges også hovedsageligt i dag i forbindelse med iPhone-hovedtelefoner kaldet Earpods. Disse kom tidligere med det klassiske AUX-stik, men kan nu kun bruges, hvis du vælger Earpods med et Lightning-stik.
 

Din erfaring er vigtig for os
Har du også købt en oplader fra IphoneOpladere? Skriv gerne din anmeldelse her.