Italo Jewerly

Alle anmeldelser

Italo Jewerly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Italo Jewerly

Vi ønsker alle at give det bedste til vores særlige person. Den bedste ring skal være unikt designet og af høj kvalitet, hvilket altid betyder en høj pris. Men kærlighed har ingen pris. Er det nødvendigt at bruge en formue på en ring? Er der en overkommelig måde at udtrykke kærlighed på? Det er derfor, Italo Jewelry startede. Høj kvalitet, unikt design, overkommelig pris.

Italo Jewlery's designere har stor erfaring og håndværkere og produktionsteamet er i stand til at skabe originale koncepter eller kombinere en blanding af stilarter fra deres fine smykkekollektioner. Uanset hvad du ønsker, vil Italo Jewelry skabe, hvad du ønsker til enhver hoved, krone, stil, sten eller farvekombination. Der er ingen grænser, kun uendelige muligheder og eksemplarisk kvalitetsservice.

Italo Jewerly's smykker
Italo Jewelry ejer og driver deres Kina-baserede produktionsanlæg, for at sikre den højeste kvalitet i hvert stykke. Hvert stykke er individuelt håndlavet af vores håndværksmæssige smykkedesignteam, med sans for detaljer og stil.

Smykker der ligner dig
Smykker gør gaver så meget mere ægte, når du har valgt hvert smykke, du giver til en speciel person. Så kan du se, at det virkelig kommer fra hjertet. Alle fortjener at modtage og give kærlighed. Det er på grund af denne faste overbevisning, at Italo Jewerly er dedikerede til at levere smukke smykker til alle. De ved, at du ikke bare køber et smykke, du forsøger at udtrykke dine følelser i noget, der går ud over ord. Derfor har du brug for noget helt unikt.

Når Italo Jewerly har modtaget din ordre, går deres guldsmede i gang. De tilbyder gratis forsendelse til USA, Canada, Storbritannien, Australien og på verdensplan. Valgfri hurtig ekspresforsendelse er tilgængelig til en lav pris. Når din ordre ankommer, er den klar til gave. Den kommer i en elegant æske med et SGS-certifikat og en luksuriøs gaveæske.

Italo Jewerly's koncept
Hvordan kan Italo Jewerly sælge til så lav en pris? Fordi de kun sælger online og ikke har omkostningerne ved dyre detailbutikker. Derudover har de afskåret mellemmanden og giver besparelserne videre til dig. Desuden er de en storkøber af råvarer, så de kan få en lavere pris end en lokal håndværker og stadig producere håndlavede designs. Det betyder, at du kan købe specialfremstillede smykker til en lavere pris end masseproducerede smykker lavet i Asien. Det er en win-win situation for begge parter.

Smykker og kundeservice er Italo Jewerly's to passioner. De sætter en ære i hvert stykke, de laver og ønsker at du og dine kære skal være lige så glade for det, som de er. Hvert stykke er håndlavet og inspiceret flere gange under fremstillingsprocessen. Italo Jewerly tilbyder også 1 års garanti på alle varer, og du kan returnere enhver vare inden for 30 dage ,for at få pengene tilbage. Service er deres fornøjelse. Du er velkommen til at kontakte dem på e-mail til enhver tid. Italo Jewerly er en af ​​de største online smykkeforhandlere og sender titusindvis af varer hvert år. Sikkerheden er garanteret, når du bestiller hos dem. Italo Jewerly's online sikkerhed bliver regelmæssigt revideret af Industry Trustwave.