Jabra

Alle anmeldelser

Jabra

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Jabra

Jabra er et globalt brand med en passion for lyd. Deres ekspertise inden for forbruger-, professionel og medicinsk lydteknologi giver dem uovertruffen viden om det menneskelige øre. Deres mission er at hjælpe dig med at høre, hvad du gerne vil høre - fra at lukke den rigtige lyd ind til at filtrere distraherende støj fra - men deres produkter er meget mere end det, spækket med intuitive funktioner, der får livet til at lyde bedre.

Som en del af GN Group har de været dedikeret til lyd i over et århundrede. De var de første til at lægge telegrafkabler, der forbinder Europa og Asien, de første til at udvikle mikrofoner med ekstrem støjreduktion og de første til at integrere en pulsmåler i sportshøretelefoner. Så når det kommer til højkvalitetslyd i alle dens former, er de så at sige eksperterne.

Jabra er den eneste virksomhed i verden, der samler lydkvalitet for forbrugere, fagfolk og læger under ét tag. Og det er denne kombinerede ekspertise, der giver dem mulighed for at skabe de intuitive løsninger, Jabra er så kendt for.

Deres grundlægger grundlagde GN med én vision: at forbinde verden. 150 år senere arbejder de stadig hårdt på at gøre den vision til virkelighed ved at udvikle banebrydende teknologi, der holder dig forbundet og hjælper dig med at høre mere af det, der betyder noget.

Jabra forstår ører som ingen andre
Ikke kun deler de GN Groups pionerånd, vi deler også deres viden og erfaring. Og takket være deres tætte forhold til ReSound, vores søstermærke, har de uovertrufne lydegenskaber.

ReSound er en førende global ekspert i høreapparater. De kombinerer design og teknologi for at bringe mennesker med alvorligt høretab tættere på de ting, de elsker. Deres kraftfulde, diskrete, smarte høreapparater kan styres via integrerede apps. Dette giver mulighed for en naturlig, personlig lytteoplevelse og kan forvandle høreapparaterne til trådløse stereohovedtelefoner.

Hvad de ved, ved de. Det betyder, at ingen andre forstår videnskaben om lyd, som de gør. Sammen kan de virkelig få livet til at lyde bedre.

Bæredygtig udvikling af fremtidens teknologi
Hos Jabra tror de på teknologiens kraft til at gøre verden til et bedre sted. Deres produkter holder folk forbundet - til deres arbejde, til deres yndlingsmedier og til de mennesker, de elsker - uanset hvor de er i verden, hvilket sparer dem for tusindvis af timers unødvendige rejser hver dag.

Men teknologi har ikke altid været iboende bæredygtig. Derfor arbejder de aktivt hen imod en mere bæredygtig fremtid - lige fra den måde, vi designer, fremstiller og distribuerer vores produkter på, til deres daglige drift og supply chain management.

Garanti og service
Jabra bestræber sig på at løse dit problem hurtigt og professionelt. Du kan finde løsningen på de fleste produktproblemer på deres online supportwebsted eller ved at kontakte Jabra Support.

Hvis de ikke er i stand til at løse dit spørgsmål her, og du har et produkt, der er dækket af deres garantibetingelser, skal du følge instruktionerne, der gælder for dit område, eller kontakte din lokale Jabra-support for at finde ud af, hvordan du returnerer dit produkt. Du skal altid bruge din kvittering eller andet købsbevis for at gøre krav på garantien.

Tak fordi du læste om Jabra
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Jabra kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.