Japebo

Alle anmeldelser

Japebo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Japebo

Det rigtige tilbehør til dit høreapparat kan gøre din hverdag meget lettere. En altid stærk lydoplevelse er en forudsætning for en behagelig hverdag, hvor du ubesværet kan følge samtaler, streamelyd fra dine elektroniske enheder og rense og vedligeholde dine høreapparater. Hos Japebo finder du det bedste tilbehør til høreapparater fra alle større mærker som Phonak, Siemens og Resound. Uanset om du leder efter tilbehør til Widex høreapparater eller tilbehør til Oticon høreapparater, så finder du det her på hjemmesiden.

Hos Japebo får du gode priser på originalt tilbehør til høreapparater. I nogle lande er der tilskud til høreapparater, men ikke til tilbehør til høreapparater. Derfor er det værd at købe dit streamingtilbehør, kupler, øresnegl, tørreboks eller fjernbetjening hos Japebo, hvor de har gode priser på alle produkter. Japebo leverer dagligt. Så hvis du har akut brug for nye batterier, kan du nemt bestille dem hos Japebo inden klokken 15 og få dem leveret dagen efter.

Der er et bredt udvalg af tilbehør tilgængeligt til de nyeste høreapparater, så du kan skræddersy din lydoplevelse til dine specifikke behov. Tidligere var et høreapparat et selvstændigt apparat, men det er bestemt ikke længere tilfældet. Især når det kommer til trådløst tilbehør, er mulighederne uendelige. Samtidig finder du også alt, hvad du skal bruge til rengøring af høreapparater.

Mange af det nye tilbehør til høreapparater bruger Bluetooth-teknologi, hvilket betyder, at de fungerer trådløst. Det gør dem meget nemmere at bruge, da de ofte kan betjenes via en lille, diskret fjernbetjening eller endda din mobiltelefon. Du kan tilslutte dine høreapparater til din smartphone, tablet eller computer og streame lyd til høreapparaterne. Du kan også købe tilbehør, der gør det nemmere for dig at bruge din telefon. Det åbner op for en rig verden af ​​muligheder for at tilpasse din høreoplevelse 100 % til dig og dine behov.

Du kan blandt andet også finde diskrete mikrofoner og sendere, der kan gøre både 1:1 samtale meget tydeligere og nemmere at høre. De kan også hjælpe dig med at høre, hvornår afstanden er stor, som når du sidder i et foredrag. Der findes også produkter, der kobler dit høreapparat til dit tv, så du kan høre lyden fra tv med en lydstyrke, du vælger, som ikke påvirker andre i rummet.

Hos Japebo kan du også finde alt det tilbehør, du skal bruge til at pleje dine høreapparater. Du kan finde renseservietter, ørespray, børster, luftblæsere og høreapparattørbokse, som alle er en vigtig del af den daglige rengøring og pleje af dit høreapparat.

Det tilbehør, du skal udskifte månedligt, kan også findes på deres side. Alle salgsklare cerumen-filtre til dine høreapparater, som sikrer et stabiltflow af lyd fra dit høreapparat til dit øre, kan bestilles her. De vil ikke tilstoppe dine høreapparater, så lyden forbliver klar og sprød, og lydkvaliteten bevares ligesom da høreapparatet var nyt. Ligesom voksfilteret skal kuplerne, kaldet lydkupler, stik eller spidser til høreapparater, også skiftes en gang om måneden af hensyn til dine ører. Du kan finde alt og nemt bestille det her på hjemmesiden.

Tak fordi du læste om Japebo
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Japebo kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.