Jaybird

Alle anmeldelser

Jaybird

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Jaybird

Jaybird's rejse for at skabe de perfekte sportshovedtelefoner begyndte med et behov - behovet for at føle sig fri. Uanset om dit eventyr tager dig til toppen af ​​et bjerg, cykler gennem byen eller bugter dig gennem en bypark, fortjener du at føle dig ubegrænset af din teknologi. De har banebrydende hovedtelefonertilsport, der fungerer for enhver atlet, og giver dig førsteklasses lyd, så du bliver pumpet op, kølet ned eller fokuseret. Fordi dine eventyr er uforudsigelige, er deres hovedtelefoner robuste nok til, at de ikke ryster, selvom du sveder, bliver snavsede eller taber dine hovedtelefoner. Kort sagt er vores mål at skabe hovedtelefoner, der er klar til ethvert eventyr.

TRÅDLØSE HOVEDTELEFON ER IKKE ALLE ENS
Jaybird ved, at god lyd under alle forhold kræver et niveau af pasform, funktion og holdbarhed, der rækker langt ud over det sædvanlige. Der er intet gennemsnitligt ved Moder Natur. Hun stiller høje krav, forholdene er uforudsigelige, og vi er en hårdhændet gruppe af brugere. De har brug for udstyr designet til vores verden.

Deres rejse for at skabe de perfekte eventyrklare trådløsehovedtelefoner begyndte i 2006, og de har været banebrydende inden for lydteknologi for atleter lige siden. I dag skubber de på konvolutten for at skabe hovedtelefoner, der er klar til eventyr, så intet kan stoppe dig.

Eventyrlystne mennesker som dig - og dem - ved, at det, der er lavet til alle andre, ofte ikke er nok i deres verden.

HØJ KVALITET OG KOMPAKT STØRRELSE
Lydkvalitet
har altid været deres topprioritet, men de ønsker ikke, at det skal ske på bekostning af komfort. Clunky hovedtelefoner kommer i vejen og er i vejen på sporet, så vi har lagt utallige udviklingstimer i at skabe lyddrivere, der leverer førsteklasses lyd i en lille pakke. Med udgangspunkt i Vistas omhyggeligt fræsede 6 mm driver, leverer Vista 2's nyligt raffinerede driver vores bedste lydkvalitet til dato.

VÆLG DIN LYD
De bedste høretelefoner er dem, der tilpasser sig dit miljø. Med ANC og Surroundsense har du fuld kontrol til at lytte, når du har brug for det, eller stille ind, når du vil.

Uanset om det er på stien eller på vejen, er sikkerhed altid en topprioritet. Surroundsense-tilstand giver gennemsigtighed mellem dine øretelefoner og dine omgivelser ved at forstærke omgivende lyde, så du kan høre trafik, dyreliv og andre sporbrugere. Tænd for tilstanden med et enkelt dobbelttryk på dine øretelefoner, og oplev verden omkring dig uden at gå glip af et beat.

Nogle gange har Jaybird brug for at tune distraktioner af i fitnesscentret eller blokere kaosset på lange ture. Aktivstøjreduktion skærmer dig mod omverdenen og giver dig mulighed for at fokusere, når du vil forstyrres mindst muligt. Aktiver ANC-tilstand med et dobbelttryk på dine hovedtelefoner, og fokuser på din træning for at overgå dine mål, eller nyd et zen-øjeblik midt i kaosset omkring dig.

Når du har brug for at tage et opkald, men ikke vil gå glip af modtagelsen, vil du sætte pris på de to interne stråleformende mikrofoner, der lader dig kommunikere med lethed. Foretag opkald, brug stemmesupport, eller læn dig tilbage til en hurtig videokonference på sporet - alt sammen fra din Vista 2s komfort.

Tak fordi du læste om Jaybird
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Jaybird kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.