JBL

Alle anmeldelser

JBL

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

JBL

Der skal lyd til, alt andet i vores verden er blevet bærbart, så det er dine højtalere nu også, og det er endda uden, at du er nødt til at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. JBL er den højtaler, som du gerne vil have, lige meget om det er til hjemmet som soundbar under dit tv eller en, som du har med på farten, når du er ude og hygge med vennerne eller måske til kamp med dit fodboldhold. JBL er kvalitet, og de har højtalere som med bluetooth er baseret til det danske vejr, hvor man aldrig ved, om der lige kommer en lille byge, så derfor er de vandtætte.

Om JBL
JBL er en del af noget meget større, og de er en vigtig komponent i Harman, som er ejet af Samsung, så der er kapital og et stor organisation i ryggen til at fortsætte udviklingen, som er gået virkelig stærkt de senere år. JBL er kommet til efter der er kommet bluetooth forbindelser gode nok til at streame musik direkte. Det er et firma, som bruger den nyeste teknologi, og som sikrer, du er med på noderne, lige meget hvor du går eller står. Specielt her i coronaperioden har der været mange udendørs fester, og der har højtalerne, som faktisk i forhold til størrelse spiller utroligt højt, været noget, som du har set mange steder ude i byen.

Services hos JBL
Hos JBL får du lyd. Lyd i en speciel kvalitet, for det er nemlig ikke al lyd, som er rigtig god. Der er stor forskel.
JBL har dog ikke kun højtalere, de har hovedtelefoner og lyd til biler, noget som mange går op i med liv og sjæl, og det er ikke kun derhjemme, vi ønsker den gode lyd. Hovedtelefoner er et kapitel for sig selv, der er JBL også på forkant med lyd og kvalitet, og de er klart med på det gode design. JBL giver dig mulighed for at få deres produkter hjem i 30 dage, og er du ikke tilfreds, så kan produktet returneres.

Klager og kundeservice
Når du gerne vil have fat i JBL, så er det noget du kan gøre ganske let, for på deres hjemmeside finder du hurtigt det telefonnummer, som du kan bruge, og der er også en mail, hvis du foretrækker at skrive. Lige meget hvilken kontaktform, du bruger, så er der den samme gode og kompetente kundeservice, og det er lige meget om det er med en klage eller en forespørgsel, som du henvender dig med, for hos JBL er alle lige, og alle får den samme gode behandling.

Anmeldelse af JBL
Når vi leder efter et firma, som sælger det, vi leder efter, så kigger vi næsten alle på de sider, som bedømmer firmaerne og deres produkter. Og nu er der kommet en, som skiller sig lidt ud fra de andre. På den nye side kan du let og hurtigt give dit besyv med og give en bedømmelse, og det er samtidig let at give en mere nuanceret bedømmelse og gøre den så nuanceret, at andre kan bruge den som grundladg for at vælge et firma til eller fra, og hvis firmaerne selv vil det, kan de også bruge det, du skriver, til at forebedre deres service.