Jimmy Jazz

Alle anmeldelser

Jimmy Jazz

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Jimmy Jazz

Jimmy Jazz debuterede sin første butik for over 25 år siden, da grundlægger og administrerende direktør, James Khezrie, bemærkede en stigende efterspørgsel efter populært herretøj i New York City. Med en naturlig iværksætterånd og en vision åbnede Brooklyn-fødte Khezrie den første Jimmy Jazz-butik på Delancy Street på Manhattan – opkaldt efter hans yndlingssang fra The Clash, en punkrockgruppe fra slutningen af ​​halvfjerdserne.

I dag har Jimmy Jazz og datterselskaber over 170 butikker på større gader og indkøbscentre i USA, som omfatter over 30 i New York Metro-området. Butikker har førende livsstils-, streetwear- og fodtøjsmærker, herunder Nike, Jordan, Adidas, Polo Footwear, Levi's og Decibel, for blot at nævne nogle få. De modtager dagligt tøj, sko og tilbehør fra designere, der skaber de hotteste stilarter og farver, hvilket giver et evigt skiftende udstillingsvindue af den nyeste mode tilgængelig for mænd, kvinder og børn.

Ligesom deres exceptionelle detailbutikker stræber de efter at bringe de seneste efterspurgte mærker til deres kunder online på Jimmy Jazz. Ud over nem og bekvem shopping, opdateres Jimmy Jazz dagligt med det mest aktuelle urbanelivsstilsindhold, der er tilgængeligt, hvilket gør deres webbutik til en alt-i-én destination for shopping og underholdning. Frem for alt er det fortsat deres nøgle til succes og lang levetid at fokusere på deres kunders behov og følge med nye livsstils- og modetrends.

Community Outreach
Jimmy Jazz lover at bruge sin stemme og indflydelse som et middel til at forbedre de samfund, som de er en del af. Gennem deres igangværende videoserier, aktiveringer af opsøgende lokalsamfund og velgørende handlinger, håber de at berige vores lokalsamfund og de vidunderlige mennesker, der bor i dem.

Jimmy Jazz's fremtid
Fremtiden for deres samfund og deres brand ligger i de unges hænder. Med deres platform ønsker de at styrke de unge og hjælpe dem med at nå deres mål. Dette gøres gennem deres partnerskaber med lokale ungdomscentre og organisationer, samt deres lokale arrangementer og workshops.

Lighed
Ligestilling er kernen i enhver beslutning, Jimmy Jazz træffer som brand. De mener, at alle skal behandles med respekt, værdighed og kærlighed, uanset race, køn eller seksuel orientering. For at sprede budskabet om ligestilling bruger de deres stemme til at løfte medlemmer af deres fællesskab gennem videofortællinger, skrevne artikler og velgørende handlinger.

Tak
Det er en Jimmy Jazz-tradition at brødføde deres folk i feriesæsonen. I år gik de sammen med Kips Bay Boys and Girls Club for at give kalkuner og ikke-fordærvelige sider til medlemmer af deres samfund, så de kunne få et hjemmelavet måltid med deres familier.

Gå foran med eksempel
Med befolkningen stadig meget i den nuværende pandemi, er dette års overholdelse af yderste vigtighed. COVID-19 har vist, at det kan svække selv raske individer, men for aktive kræftpatienter med nedsat immunforsvar er effekten dobbelt truende.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Jimmy Jazz
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.