Jomashop

Alle anmeldelser

Jomashop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Jomashop

En kompromisløs indsats for at overgå forventningerne. Et utroligt fokus på kundernes behov. En konkurrencedygtige pris, du kan finde online. Jomashop er en modeforhandler inden for ure, håndtasker og solbriller. De sælger også smykker, krystal, fineskriveredskaber, tøj og sko.

Jomashop mener, at alle skal kunne bære det, de elsker, og gøre det til den rigtige pris. Deres utrolige platform gør det muligt for shoppere hurtigt og nemt at finde præcis, hvad de vil have fra over 650 verdenskendte mærker og 75.000 unikke varer.

De er stolte af vores evne til at levere de bedste priser, det mest varierede udvalg og den fineste kundeservice. Gennem de sidste tre årtier har de forpligtet os til innovation inden for både mode og teknologisk landskab.

Deres mål har og vil altid være at vinde deres kunders tillid og tilfredshed. Deres kundeservicespecialister er altid klar til at hjælpe, og deres topmoderne New York City-opfyldelsescenter er altid i stand til hurtigt at levere produkter til over 150 lande.

Skulle du have kommentarer eller spørgsmål, er vi klar til at hjælpe via telefon, live chat eller e-mail!

Husk, at alle transaktioner er digitalt krypteret ved hjælp af de nyeste teknologier, og de deler aldrig dine oplysninger.

International forsendelse
Internationale ordrer kan behandles online og betales med Visa, MasterCard, Discover eller American Express. Internationale forsendelsesomkostninger vil blive beregnet under kassen.

Verifikation
Alle online internationale ordrer verificeres gennem Jomashop.com betalingssystem for at imødekomme deres internationale kortholdere. Bemærk venligst, at din ordre kan være underlagt yderligere bekræftelse af adresse eller produkttilgængelighed. Hvis der er behov for flere oplysninger, vil du blive kontaktet af en kundeservicemedarbejder. Du vil modtage endnu en e-mail, så snart din ordre er blevet bekræftet og behandlet. For at fremskynde behandlingen af ​​din ordre skal du være tilgængelig på det telefonnummer eller den e-mailadresse, du har angivet, så de kan kontakte dig. Hvis vores verifikationsafdeling ikke kan nå dig, kan din ordre blive forsinket. Hvis din ordre ikke bliver godkendt, får du besked om din annullerede ordrestatus via e-mail.

Bankoverførselsbetaling
Ud over kreditkortbetalinger accepterer Jomashop.com også internationale ordrer via bankoverførsel. Bankoverførselsordrer skal sendes via e-mail og behandles manuelt. Når du sender Jomashop.com en international bankoverførsel, skal du sørge for at betale alle gebyrer forbundet med din bankoverførsel (kontakt din bank for gebyroplysninger). Jomashop.com sender dig en e-mail med en liste over bankoverførselsinstruktioner, efter at en faktura er genereret i vores system, og en ordrebeløb er bekræftet.

Told og forsendelse
De fleste internationale ordrer er underlagt told- og afgiftsbestemmelser specificeret af det udpegede land og er udelukkende kundens ansvar. Du kan kontakte dit lokale toldkontor for detaljer. Alle APO/FPO-adresserede pakker sendes via USPS.

Varerne vil blive importeret på vegne af modtageren/e-køberen. Modtageren giver (navnet på eTailer/leverandør) tilladelse til at importere varerne på hans vegne. Endvidere accepterer modtager/køber, at (navn på eTailer/leverandør) kan delegere forpligtelsen til at importere varerne på hans vegne til en underleverandør (f.eks. toldmægler). Modtageren skal betale skatter og afgifter i tillæg med varernes købspris.

Forsendelsesproblemer
Hvis en international ordre modtages beskadiget eller slet ikke modtages, skal et forsikringskrav indledes og afsluttes, før kundekompensation eller produktudskiftning udføres af Jomashop. Hvis varen modtages beskadiget, bedes du kontakte Jomashop inden for fem hverdage efter levering for at foretage et krav. Hold venligst fast i din forsendelseskasse, fordi vores forsikringsselskab måske ønsker at inspicere den. Hvis varen slet ikke modtages, er de forpligtet til at vente 45 dage efter afsendelsesdatoen med at foretage et forsikringskrav.

Jomashop vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside