Jordklok

Alle anmeldelser

Jordklok

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Louise T.
Shea Butter Hybenbalsam reddede min hud!!! Mine hænder er nu helet fra eksem - dette er et fantastisk produkt, helt naturligt, skånsomt og virkelig god værdi for pengene - jeg elsker at bruge det s...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God creme mod eksem

  Shea Butter Hybenbalsam reddede min hud!!! Mine hænder er nu helet fra eksem - dette er et fantastisk produkt, helt naturligt, skånsomt og virkelig god værdi for pengene - jeg elsker at bruge det som læbepomade og ansigtssmeltepomade, og placere det alle andre steder! Det er så luksuriøst blødt, og når det smelter på huden, er det som himmelsk gyldent smør! Haha! Jeg er helt vild med dette... Jeg fik oprindeligt sendt den forkerte vare ved en fejl, men fik derefter tilsendt en supplerende erstatning, som var virkelig betænksom og venlig. Tak Handmade Naturals for at hjælpe med at redde min hud og for at skabe så mange fantastiske veganske økologiske produkter - jeg elsker også det faktum, at denne balsam kommer i en glaskrukke, da jeg prøver at købe færre plastikgenstande, og jeg vil genbruge glasset til at opbevare noget andet i :-)


Andre læste også

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Logo Lentiamo

Lentiamo

1 anmeldelser

Briller og kontaklinser er for mange mennesker en essentiel del af hverdagen og i mange tilfælde, produkter de ikke kan fungere uden. Har man...

Jordklok

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økologi og bæredygtige produkter til den personlige pleje og makeup. Det er noget, som mange gerne vil bruge i dag for at undgå miljøgifte og hormonforstyrrende ingredienser. Jordklok er et firma, som kan levere alt til personlige pleje. De har til hele familien, og de er meget opmærksomme på, at alt i processen fra selve produktet til emballagen til forsendelser er så skånsomme mod miljøet som muligt, og det samme gælder for de rengøringsmidler, som de sælger.

Om Jordklok
Personlig pleje og økologi, så er det Jordklok, der er tale om. Et firma, som er det førende onlinefirma i Sverige, når det gælder den personlig pleje til hele familien, og de rengøringsmidler, som vi bruger i vores hjem.
Jordklok er stiftet i 2007 og er med til at starte den lavine, som økologibølgen i dag byder os i Vesten. En verden, hvor naturen er i højsædet, og ønsket om at redde verden, for det er en verden, som ikke længere kan tåle alt det, som vi udsætter den for. Jordklok ved, det er et stort marked, og de er også klar over, der er mange spørgsmål, som de beredvilligt svarer på, for økologi er noget, som folk tager alvorligt.

Services hos Jordklok
Hos Jordklok er du sikker på, at det, som du får, er økologisk. Det er den gode samvittighed og pleje af både jorden, dig og din familie, som bliver klaret på en gang. Hos Jordklok får du et stort udvalg, og du har mulighed for at give gavekort og få gode råd og vejledning til hvad, du kan give som gave til jul, fødselsdage eller andre mærkedage, som livet kan byde på. Du kan let og hurtigt bestille det, der er på hylderne hos Jordklok, for deres bestillingsformular er let at bruge, og hjemmesiden har et flot og let forståeligt interface.

Klager og kundeservice
Der er mange, som i dag går meget op i økologi, og det er faktisk noget, som mange tager meget alvorligt, så der er tusind spørgsmål, som kundeservice hver dag skal svare på. Det er de altid klar til, og de ved meget om de produkter, de sælger, deres virksomme ingredienser og hele den forretningskultur, der ligger bag ved en forretning som Jordklok. Lige meget om du har klager eller forespørgsler, så er kundeservice hurtige og lette at få fat i, for de kan kontaktes både på e-mail og telefon, og lige meget hvad du ringer eller skriver om, så bliver det besvaret hurtigt og meget professionelt.

Bedømmelse af Jordklok
Du har nu en meget unik mulighed for at være med blandt dem, som giver firmaer som Jordklok en bedømmelse, som er sober og nøgtern, og som andre mulige kunder kan bruge til at tage stilling til, om det er et firma, som de gerne vil handle med. En bedømmelse, som er objektiv, er noget, som mange lytter til og læner sig op af, så der er derfor også mange, som gerne vil være med til at give et realistisk billede af det firma, som de vil mere om.