DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Jordklok

  Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økologi og bæredygtige produkter til den personlige pleje og makeup. Det er noget, som mange gerne vil bruge i dag for at undgå miljøgifte og hormonforstyrrende ingredienser. Jordklok er et firma, som kan levere alt til personlige pleje. De har til hele familien, og de er meget opmærksomme på, at alt i processen fra selve produktet til emballagen til forsendelser er så skånsomme mod miljøet som muligt, og det samme gælder for de rengøringsmidler, som de sælger.

  Om Jordklok

  Personlig pleje og økologi, så er det Jordklok, der er tale om. Et firma, som er det førende onlinefirma i Sverige, når det gælder den personlig pleje til hele familien, og de rengøringsmidler, som vi bruger i vores hjem.
  Jordklok er stiftet i 2007 og er med til at starte den lavine, som økologibølgen i dag byder os i Vesten. En verden, hvor naturen er i højsædet, og ønsket om at redde verden, for det er en verden, som ikke længere kan tåle alt det, som vi udsætter den for. Jordklok ved, det er et stort marked, og de er også klar over, der er mange spørgsmål, som de beredvilligt svarer på, for økologi er noget, som folk tager alvorligt.

  Services hos Jordklok

  Hos Jordklok er du sikker på, at det, som du får, er økologisk. Det er den gode samvittighed og pleje af både jorden, dig og din familie, som bliver klaret på en gang. Hos Jordklok får du et stort udvalg, og du har mulighed for at give gavekort og få gode råd og vejledning til hvad, du kan give som gave til jul, fødselsdage eller andre mærkedage, som livet kan byde på. Du kan let og hurtigt bestille det, der er på hylderne hos Jordklok, for deres bestillingsformular er let at bruge, og hjemmesiden har et flot og let forståeligt interface.

  Klager og kundeservice

  Der er mange, som i dag går meget op i økologi, og det er faktisk noget, som mange tager meget alvorligt, så der er tusind spørgsmål, som kundeservice hver dag skal svare på. Det er de altid klar til, og de ved meget om de produkter, de sælger, deres virksomme ingredienser og hele den forretningskultur, der ligger bag ved en forretning som Jordklok. Lige meget om du har klager eller forespørgsler, så er kundeservice hurtige og lette at få fat i, for de kan kontaktes både på e-mail og telefon, og lige meget hvad du ringer eller skriver om, så bliver det besvaret hurtigt og meget professionelt.

  Bedømmelse af Jordklok

  Du har nu en meget unik mulighed for at være med blandt dem, som giver firmaer som Jordklok en bedømmelse, som er sober og nøgtern, og som andre mulige kunder kan bruge til at tage stilling til, om det er et firma, som de gerne vil handle med. En bedømmelse, som er objektiv, er noget, som mange lytter til og læner sig op af, så der er derfor også mange, som gerne vil være med til at give et realistisk billede af det firma, som de vil mere om.

  Jordklok
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Jordklok

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Jordklok et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Jordklok I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Jordklok?

  Jordklok er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jordklok gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.