Joybuy

Alle anmeldelser

Joybuy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Joybuy

Richard Liu er grundlæggeren af ​​JD.com (NASDAQ:JD) og Joybuy.com, Kinas største online detailvirksomhed, og har fungeret som dens bestyrelsesformand og administrerende direktør siden virksomhedens start. Mr. Liu har mere end 15 års erfaring inden for detailhandel og e-handel.

I juni 1998 etablerede hr. Liu et firma i Beijing, som hovedsagelig var beskæftiget med distribution af magneto-optiske produkter. I januar 2004 lancerede Mr. Liu sin første online detailhandelshjemmeside. Han grundlagde virksomheden, som senere samme år blev til JD, og har stået i spidsen for virksomhedens udvikling og vækst lige siden.

Mr. Liu tog sin bachelorgrad i sociologi fra Renmin University (Beijing, Kina) og en EMBA-grad fra China Europe International Business School.

Forbinder Kina med verdens forbrugere
Joybuy.com, der drives af den kinesiske e-handelsgigant JD, tilbyder et bredt udvalg af autentiske kinesiske produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser og leverer dem til kundernes dørtrin hurtigt og pålideligt.

Ved at overholde de samme kerneværdier om ægthed og pålidelighed, som definerer JD shoppingoplevelsen, sigter Joybuy.com mod at levere en innovativ og robust e-handelsplatform til forbrugere over hele verden, ved at arbejde tæt sammen med indenlandske leverandører i Kina.

Som Kinas bedst sælgende e-handelsplatform, tilbyder Joybuy nu en række onlinedetailtjenester i verdensklasse til sine næsten 200 millioner brugere.

Joybuy blev børsnoteret på NASDAQ i maj 2014, hvor de oplevede årets største børsnotering. I 2015 registrerede JD.com en GMV på 71,4 milliarder USD (462,7 milliarder RMB) og en nettoomsætning på 28,0 milliarder USD (181,3 milliarder RMB), sidstnævnte repræsenterer en stigning på 58 % år-til-år.

Som en teknologidrevet virksomhed har Joybuy gjort en betydelig indsats for at udvikle en robust og skalerbar platform, der ikke kun understøtter virksomhedens hurtige vækst, men også gør det muligt at tilbyde banebrydende teknologier og tjenester til sine partnere og kunder.

Gratis fragt
Gældende produkter omfatter og indeholder kun bøger fra Joybuy Collection;

Gratis forsendelsespolitik for $49 gælder kun for visse leveringsmuligheder;

Hvis det samlede antal købte Joybuy Collection-bøger er mere end 49 USD (inklusive 49 USD, eksklusiv forsendelse), gælder politikken for gratis forsendelse for Joybuy Collection-bogordrer. De øvrige produkter (ikke Joybuy c-produkter) vil blive opkrævet separat;

Hvis annulleringen af ​​ordren eller returneringen af ​​varerne af årsager, der kan henføres til kunden, resulterer i, at det samlede antal Joybuy Collection-bøger, der er købt, er mindre end 49 USD, skal kunderne bære forsendelsesomkostningerne for oprettelse og returnering;

Alle oplysninger, inklusiv alle e-mails sendt af Joybuy, samt kampagnen/pris/levering/returpolitik, der er angivet under kampagnen, er underlagt de oplysninger, der vises på Joybuy.com.

Bekræftelse af din ordre
Når du har afgivet en ordre hos Joybuy, vil dette de udføre et valideringstjek. De forbeholder sig retten til at afvise eller annullere enhver ordre, du afgiver hos dem, uanset årsag og/eller at begrænse mængden af enhver ordre. Disse begrænsninger kan også gælde for ordrer, der afgives med den samme Joybuy, kreditkort eller fakturerings- eller forsendelsesadresse. Hvis de afviser din ordre, vil vores kundeserviceteam forsøge at give dig besked via den e-mailadresse, der er angivet på din konto.

Hvad syntes du om Joybuy?
Skriv en anmeldelse og fortæl os om din erfaring.