Jule Sweaters

Alle anmeldelser

Jule Sweaters

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest
Gearbest
0 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

Jule Sweaters

Der er mange traditioner forbundet med jul, og i de senere år er sweatere med julemotiver blevet det helt store. Det er der, hvor Jule-Sweaters kommer ind i billedet, for det er lige det, de leverer, og de har et stort udvalg med mange forskellige motiver, som med sikkerhed kan bringe ikke kun julestemningen, men også smilet frem hos alle, der ser dem. Jule-Sweaters er firmaet, som giver os noget sjovt at se på, og en trøje, som faktisk sikrer, vi også kan holde varmen i den kolde tid.

Om Jule-Sweaters
Jule-Sweaters har og er julen. En trøje, som kun kan bruges til højtiden, og det er virkelig noget, som mange i dag synes er sjovt, og de glæder sig til at have en familietrøje eller måske endda et væddemål om, hvem som i år vinder årets julekonkurrence for den bedste trøje. Jule-Sweaters er stiftet i 2016, og det eneste, som ejerne har ønsket, er at bringe flere smil, mere hygge og noget helt nyt ind i julen, og det kun med formålet at gøre højtiden til en endnu mere hyggelig højtid, end den er i forvejen, med sweatere i højtidens farver og med motiver, som kun kan betyde jul.

Services hos Jule-Sweaters
Hos Jule-Sweaters bestiller du lige den julesweater, som du vil have. Så enkelt er det. De sælger ikke andet end sweatere og nogle ganske få accessories såsom halstørklæder og huer blandt andet. Alt, de har, er med de samme motiver, julen er i højsædet, og det er kun det tema, som de kører i deres sortiment. Jule-Sweaters leverer til både private og firmaer, der er gratis levering ved køb over et vist beløb, og selvom der er travlt på den tid af året, leverer de fra dag til dag, alt efter hvornår bestillingen bliver placeret.

Klager og kundeservice
Hvis du skal have fat i kundeservice, så er det ganske let at gøre det hos Jule-Sweaters, for på hjemmesiden finder du ikke kun deres sortiment, men du finder og så hurtigt det telefonnummer, som du bruger til at få fat i kundeservice. Du kan også bruge den e-mail, som du også finder på hjemmesiden, og der vil du få svar hurtigt, for som de selv skriver på deres hjemmeside, så sidder de klar i deres julesweatere for at kunne besvare dine henvendelser med det samme, og det samme gælder de klager, som kommer, det er ikke fordi klager skal behandles dårligere.

Bedømmelse af Jule-Sweaters
Du får nu en ny mulighed for at bedømme de firmaer, som du handler med. En mulighed for at give en objektiv bedømmelse, som vil kunne hjælpe mange andre potentielle kunder med at beslutte sig til, om de vil handle med det firma, som du har anmeldt. Det er en helt ny måde at bedømme firmaer på, men det er noget, som mange i årenes løb vil være med til at bygge på, så du kommer måske også til at bruge andres bedømmelse til at beslutte dine indkøb en dag, og på den måde kan alle hjælpe alle.