Just Geek

Alle anmeldelser

Just Geek

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Just Geek

Just Geek er hjemstedet for de bedste film-, tv-, tegneserier og spil-merchandise, alt sammen på én praktisk, brugervenlig hjemmeside, der leverer lige til døren! Just Geek er en nørdbutik og så enkelt er det virkelig. Deres navn er lige så enkelt og mindeværdigt som deres mål: At give ligesindede den slags varer og tøj, som de selv elsker at bruge, samle og bære med stolthed. Hvis det ikke er enkelt, ved jeg ikke, hvad det er.

Hos Just Geek finder du de bedste officielt licenserede varer fra film, tv, tegneserier og spil fra alle de store mærker - fra t-shirts, hættetrøjer, hatte, sokker, juletrøjer og -tasker til legetøj, samleobjekter, krus og husholdningsartikler , de har virkelig det hele. Just Geek har endda et helt sortiment af nørdelys. De vender tilbage til dig, når det kommer til køkkenvasken.

Er du fan af Adventure Time, Alien eller Assassin's Creed? Tilbage til fremtiden, Batman eller Breaking Bad? Crash Bandicoot eller Call of Duty? Marvel, The Walking Dead eller Rick and Morty? Hvis der er noget, der er værd at være fan for, har vi noget, der er værd at eje!

Den ultimative nørdebutik
Uanset om du køber til dig selv, en ven, et familiemedlem eller en fremmed (hvor generøs af dig!), er Just Geek den ultimative nørdebutik for nørdede varer, og det bør du helt sikkert fortælle alle, du kender.

Hvis du har et spørgsmål om et bestemt produkt, som ikke besvares af informationen på produktsiden, bedes du kontakte deres kundeserviceteam. Sørg for at inkludere det fulde navn på produktet, så vi kan svare dig hurtigere. 

Retur
Du vil modtage en refusion til din oprindelige betalingsmetode. Just Geek tilstræber at behandle alle returneringer inden for 3 hverdage.Når din ordre er blevet refunderet, kan det tage op til 5 hverdage, før pengene er krediteret tilbage til din konto. Hvis du ikke har modtaget din refusion efter 5 dage, bedes du kontakte os via kontaktformularen.

Hvor lang tid tager det for et forudbestilt produkt at blive afsendt?
Det er bedst at tjekke forfaldsdatoerne på produktsiden på deres hjemmeside. De opdaterer forfaldsdatoerne, så snart de får kendskab til en ændring. Leveringsdatoer er sjældent sat i sten, så de vil være åbne og ærlige over for dig om eventuelle ændringer.

Hvis de modtager noget lager, men der ikke er nok til at opfylde alle forudbestillinger, sender de efter først-til-mølle-princippet - e-mail til enhver, der er uheldig nok ikke at modtage deres vare med bekræftelse af næste leveringsdato for at sikre dig kan fortsætte med din ordre.

Just Geek opkræver for forudbestillinger på bestillingstidspunktet, ikke ved afsendelse - tænk på det som en forudbetalt gave til dig selv!

Bemærk venligst - hvis din ordre indeholder både forudbestilte og ikke-forudbestilte varer, vil din ordre afsendes, når den sidste vare er på lager.

Just Geek vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside