Just Lenses

Alle anmeldelser

Just Lenses

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Just Lenses

Just Lenses er en praktisk og overkommelig måde at genopfylde din kontaktlinse-recept på. De ved, at de sundhedsmæssige fordele ved kontaktlinser kan overskygges af omkostningerne. Det er derfor, de stræber efter at give dig den laveste pris og den mest bekvemme service overalt.

Just Lenses tilbyder de nøjagtige kontaktlinser, som din øjenlæge har ordineret til dig, til en pris op til 70 % mindre, end du ville betale i detailhandlen.

De tilbyder dig et praktisk alternativ til at købe dine kontaktlinser hos din øjenlæge. Bestil hos Just Lenses og få dine linser leveret direkte til dit hjem eller kontor.

Just Lenses's penge tilbage garanti
Hos Just Lenses garanterer de, at du vil modtage den nøjagtige type og mærke af kontaktlinser, som du har angivet i din bestilling, og som er ordineret af din øjenlæge. Hvert par kommer forseglet i producentens emballage eller pengene tilbage. De garanterer også, at alle kontaktlinser vil blive leveret fri for producentens fejl, eller de vil erstatte dem uden ekstra omkostninger for dig.

Just Lenses's garanti er enkel
"Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit køb fra JustLenses.com, refunderer de gerne alle dine penge."

Det er meget enkelt at returnere kontaktlinser til Just Lenses. Alle kontaktlinser skal være i den originale producents uåbnede æsker og/eller hætteglas. Du skal blot ringe til dem, og en af ​​deres venlige kundeservicemedarbejdere vil løse problemet.

Problemfri returnering
Det er nemt at returnere kontaktlinser hos Just Lenses. Bare giv dem et kald, så tager de sig af det!

Hvis din recept ændres, tager de gerne imod dine uåbnede og uudløbne kontaktlinser (pakker).

Just Lenses dækker i øvrigt også omkostningerne ved returnering af dine kontaktlinser!

Du kan tale med en af ​​deres venlige kundeservicemedarbejdere på 1-800-516- LENS (516-5367). Eller hvis du foretrækker det, kan du sende en e-mail til os på service@JustLenses.com for nemme returneringsinstruktioner.

Venligst ikke returnere din ordre uden først at kontakte os. De skal give dig et Return Merchandise Authorization-nummer (RMA), så din returnering kan behandles hurtigt og effektivt.

Hvor mange kontaktlinser har Just Lenses?
Just Lenses tilbyder det største udvalg af kontaktlinser på internettet. Over 200 forskellige kontaktlinser fra alle større mærker er tilgængelige på vores hjemmeside, der er nem at navigere rundt på.

De har det største uafhængige lager af kontaktlinser på deres lager, så de fleste ordrer afsendes inden for 48 timer - nogle med en gyldig recept selv inden for timer efter modtagelsen.

Hvis du ikke kan finde de kontaktlinser, du leder efter, så kontakt vores kundeserviceteam. En af deres venlige og kyndige medarbejdere vil med glæde give dig priser og tilgængelighed.

Hvilken information skal jeg bruge for at bestille kontaktlinser?
For at bestille kontaktlinser skal du bruge din kontaktlinserecept, som både indeholder specifikationerne for de linser, du har på, og kontaktoplysningerne til den øjenlæge, der har ordineret linserne. Vi er i henhold til føderal lov forpligtet til at matche alle kontaktlinserecepter med den ordinerende øjenlæge.

Din optometrist eller øjenlæge er forpligtet til at give dig en kopi af din recept, både ved færdiggørelsen af ​​tilpasningen og efter din efterfølgende anmodning. Hvis du ikke har en kopi, kan dine receptoplysninger også findes på emballagen til dine nuværende kontaktlinser.

Just Lenses vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.