Kai Berntsen

Alle anmeldelser

Kai Berntsen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik F.
Jeg vil gerne give en ekstra fem stjerner til den kunderepræsenterede supervisor Lasse fra af på tillid han er eksemplet på, hvad en kunderepræsentant skal være, han gik ud over 110+ procent for at...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Den kan jeg gode lide

  Jeg vil gerne give en ekstra fem stjerner til den kunderepræsenterede supervisor Lasse fra af på tillid han er eksemplet på, hvad en kunderepræsentant skal være, han gik ud over 110+ procent for at sikre, at jeg havde det godt, imødekommet med mine problemer og så nogle han tog sig tid til at lytte til mig ikke bare høre mig tage hensyn til flere kunderepræsentanter som ham med Kai-Berntsen vil udmærke sig buy on trust til store højder han fortjener en form for anerkendelse, især for at løse en af en slags problem jeg stødte på. Han forvandlede mig fra at forlade buy on trust til nu at være begejstret for at shoppe med buy on trust. Mange tak for ham ur 1 million og en diamant i uslebne.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Kai Berntsen

Hårde hvidevarer er dyre, de er store og det er ofte en omfattende process at udskifte dem. Derfor ser de fleste helst, at når de investerer i en ny vaskemaskine eller lignende, at den holder i mange år fremadrettet. Derfor foretager langt de fleste danskere omfattende research, før de investerer i nye produkter, da man gerne vil sikre sig, at de holder i lang tid og at købsoplevelsen er sikker, god og uden problemer. Hvordan kan man bedst sikre sig, at disse aspekter er i orden? Det anbefales at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der tidligere har handlet samme hårde hvidevarer, da man derved kan se hvilke erfaringer andre har gjort sig og dermed følge deres gode råd og anbefalinger.

Om Kai-Berntsen
Netbutikken Kai-Berntsen.dk er en dansk hjemmeside, der drives og ejes af virksomheden Kai Berntsen's Knaldhårde Hvidevarer ApS. Virksomheden har registeret adresse i Brovst, på Østergade 27 og har eksisteret på det danske marked i mere end 50 år. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt som en fysisk butik i Brovst i 1960 og er sidenhen blevet solgt til Kenneth Kristensen, som overtog styringen i 2008.
Virksomheden er e-mærket, hvilket betyder at man som kunde kan føle sig sikker, når man handler online hos Kai-Berntsen, da de er blevet certificeret for deres online sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med betaling og tilhørende behandling af kundedata og personlige oplysninger.

Produkter og Services hos Kai-Berntsen
Den danske netbutik Kai-Berntsen.dk forhandler et omfattende varesortiment indenfor elektronik og hårde hvidevarer. Man kan gennem deres netbutik bestille og betale for produkter indenfor kategorien køl og frys, hvilket indeholder varer såsom amerikanske køleskabe, vinkølere, kummefrysere, samt andre elektroniske produkter til køkkenet. Derudover kan man købe ovne, opvaskemaskiner, samt mindre køkkenudstyr såsom elpiskere på denne hjemmeside. Derudover fører Kai-Berntsen produkter indenfor kategorien velvære, hvilket inkluderer elektroniske babermaskiner, epilatorer til hårfjerning på kroppen, krøllejern, samt meget andet. 
Vil man bestille et eller flere produkter på denne hjemmeside, kan man benytte følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa Betalingskort, Mastercard, Viabill, Mobilepay, EAN Fakturabetaling, samt Anyday.
Virksomheden benytter forskellige forsendelsesformer, afhængigt af de bestilte produkter. Da mange af Kai-Berntsens varer er tunge og store, som eksempelvis køleskabe, så vil de ofte anvende fragtmænd til denne type levering. Virksomheden oplyser endvidere, at 95% af deres produkter sendes inden for 24 timer, samt at nogle bestillinger vil modtage gratis forsendelse, afhængigt af den samlede ordreværdi. Man kan endvidere vælge at afhente sine produkter hos virksomheden, hvilket er gratis, hvilket foregår i Brovst, som er belliggende i Nordjylland. Som kunde hos Kai-Berntsen har man 14 dages fuld returret, forudsat at produkterne er i den originale emballage og er ubrugte.

Komplimenter, Klager og Tips til Kai-BerntsenProdukter og Services hos Kai-Berntsen
Netbutikken Kai-Berntsen.dk fremhæver selv på deres hjemmeside, at de gennem mage årtier har investeret i god kundeservice, hurtig levering og glimrende service, samt produkter af høj kvalitet. Virksomheden opfordrer tidligere kunder til at dele deres oplevelser, således at disse påstande potentielt kan bekræftes af folk, der har erfaring med at handle hos denne virksomhed. Her på siden kan man nemt og hurtigt skrive en kundeanmeldelse af Kai-Berntsen, således at andre spare både tid og ressourcer, og modtage gode råd og anbefalinger i forbindelse med indkøb af hårde hvidevarer og elektronik til hjemmet.