Karls Kicks

Alle anmeldelser

Karls Kicks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Karls Kicks

Elsker du også at have noget, der er helt specielt i dit skab? Noget du ved dine venner ikke har? Noget, der udtrykker dig og hvem du er? Det er noget KarlsKicks ved alt om. Personlig stil er et vigtigt redskab til at kommunikere hvem vi er til resten af verden, og med en frembrusende trend i at personligt tilpasse smykker og andre ting, hvorfor så ikke et par sneakers, som er helt dine egne? På denne side kan du læse om KarlsKicks og deres specialdesignede sneakers.

Om KarlsKicks
KarlsKicks er et dansk brand, som blev grundlagt i udkanten af København i 2015 af Karl Faurholt. Inden virksomhedens start ville Karl egentlig bare shine sine gamle sneaker lidt op. Men da han lagde det færdige resultat op på de sociale medier, var den positive energi så overvældende, at han besluttede at gøre en karriere ud af det og starte sit eget firma. I starten gav Karl nyt liv og personlig tilpasning til sine kunders high-end brugte sneakers, men laver nu specialdesigns på high-end sneakers som Adidas Yeezy 350, Adidas Ultra Boost og mange andre high-end brands. KarlsKicks har en fysisk butik i midten af København.

Produkter og Services
Hos KarlsKicks kan du købe specialdesignede sneakers af mange forskellige designs og tilpasninger. Udvalget byder primært på sneakers fra Vans, Adidas og Nike. Hvis du selv har en kreativ sjæl og har et ønske om at begive dig ud i sneaker design, kan du også købe maling specielt til sneakers og airbrush maskiner. Du kan også investere i top pleje til dine sneakers. Under menuen Sneaker Care and Cleaning finder du masser af børster og rensemidler samt sko deo og træer. Således kan du forlænge levetiden på dine yndlings sneakers. KarlsKicks forhandler både deres egne skoplejemidler, men også fra andre skopleje-producentmærker som Kaps. Der er enkelte pleje produkter til salg, eller du kan købe kits, som indeholder plejeskum, børster, svampe, og hvad der ellers skal bruges for at sikre dine sneakers ser nye og flotte ud så længe som muligt.
Er du helt vildt med sneakers, kan du tage et kig under Books and Magazines i drop-down menuen. Her finder du bøger fra velkendte forlag som Taschen samt blade om sneakers design, historie m.m. Under drop-down menuen Accessories finder du snørrebånd.

Skoene er håndmalede med en maling, der er 100% vandfast. Der kan derfor gå op til 3 uger før skoene er færdige.
Virksomheden tilbyder 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget. Varen skal være i samme tilstand, ubrugte med mærke på i den originale indpakning. Du vil modtage et returlabel efter at have kontakten firmaet. Specielle ordrer med personlig tilpasning kan ikke returneres.

Komplimenter, Klager og Tips til KarlsKicks

Hvis du har handlet hos KarlsKicks, er det dig, vi vil høre fra! Hvordan fungerede design processen? Har du været i deres fysiskebutik i København? Hvor lang tid gik der, før du fik dine specialdesignede sneakers, og levede de op til forventningerne? Du kan hjælpe andre sneaker entusiaster ved at efterlade en kort anmeldelse af din oplevelse som kunde hos KarlsKicks.