Kenny Flowers

Alle anmeldelser

Kenny Flowers

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Kenny Flowers

Kenny Flowers er et eksklusivt, tropisktøj- og livsstilsmærke, der genskaber hawaiianskeskjorter, resort-looks og badetøj til mænd og kvinder. Kenny Flowers handler om at genopleve følelsen af ​​ferie hver dag.

Kenny Flowers drives af Kenny Haisfield, som grundlagde mærket i 2015, da han sagde sit job op som managementkonsulent i New York op for at flytte ind hos sin bedstemor på Bali og designe hawaiiskjorter til sine venner.

Et par år og et par tusinde skjorter senere udvidede Kennys bedste ven, første kunde og nu kone Christina (luksusrejseinfluencer og blogger Jetset Christina) brandet til også at omfatte resort og badetøj til kvinder. Sammen skabte de en elegant, solkysset kollektion inspireret af deres oplevelser rundt om i verden, så de matcher din.

Om ejeren
Efter at være vokset op i Colorado og nydt universitetslivet på UNC-Chapel Hill, tilbragte Keny tre år som konsulent for IBM. Han elskede sin tid som ung professionel. Han brugte tre år på at tænke kreativt, rejse meget, arbejde med utrolige mennesker og ikke have fortrudt i verden. Han fandt måder at kombinere snowboarding, margaritas, tid med familien, rejser til Latinamerika og meget mere.

I disse år har hans liv ført mig fra strandene i Brasilien til OL i London, blandt utallige hoteller, hostels, huse og hængekøjer, han har været så heldig at kalde hjem. Fra tomme margarita-glas i Mexico til kander Pilsner med drengene, én ting var altid den samme. Det var selvfølgelig hans fars brugte hawaiiskjorte. Den falmede lyserøde skønhed var der altid, altid tændt og altid en inspiration til at leve livet med knapperne halvt forsvundet.

Ikke et sekund var det bare en skjorte
Livet er en seriøs forretning, men det vigtigste er at have den bedste tid, du kan, selv når tiderne ikke er så gode. Arbejd hårdt, bliv inspireret, forfølge dine drømme, men husk: det er ikke så svært at have det godt, mens du er i gang. Vær det smil, du ønsker, og den fest, du leder efter, uanset hvor du er, eller hvad du laver. Det er, hvad Kenny Flowers handler om. En bedre pasform. Et friskeredesign. Og en simpel påmindelse om altid at tage et smil på og have det godt, én knap ad gangen.

Fra cabana til sommerhus, strand til båd, bar til brunchbord, startede han Kenny Flowers for at sætte et nyt spin på en gammel stil, der holder tingene friske og får dig til at føle dig godt tilpas, uanset hvor du er.

Derfor sagde han som ung mand i midten af ​​20'erne sit job op hos IBM og rejste halvvejs rundt i verden for at bo i sin bedstemors ekstra værelse og begynde at lave elegante, kortærmede hawaiianske knapper. Ikke fordi han skulle finde mig selv, men fordi det var tid til at dele det jeg allerede havde fundet.

Hvordan var det at prøve Kenny Flowers?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Kenny Flowers. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.