Ketcher Specialisten

Alle anmeldelser

Ketcher Specialisten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sine F.
Min mand var så sød og bestilte en safety squat bar fra Ketchersportsprodukter. Jeg har problemer med nakke og skulder og var spændt på at bruge den. Det ville have været en fantastisk tilføjelse t...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Havde problemer med at en ordre blev afsendt, men Peter var i stand til at forklare præcis, hvad der foregik.

  Min mand var så sød og bestilte en safety squat bar fra Ketchersportsprodukter. Jeg har problemer med nakke og skulder og var spændt på at bruge den. Det ville have været en fantastisk tilføjelse til vores udstyr, men nakkepuden var bare for stor til mig og gjorde ondt at bruge. Jeg måtte desværre returnere den. Jeg kontaktede Titan og fik en agent ved navn Peter, som tog sig af tingene med det samme ved at sende mig en FEDEX-returlabel og give mig det direkte link til at planlægge en afhentning. Det var super nemt og ingen stress. Fremragende kundeservice og nem returnering!

  Ketchersportsprodukters kundeservice er fantastisk. Stine hjalp mig med at komme igennem nogle tekniske vanskeligheder på hjemmesiden og gik ud over forventningerne for at gøre alt rigtigt. Du kan fortælle Ketchersportsprodukter tager sig af deres kunder.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Ketcher Specialisten

Ketcher Specialisten tilbyder dig, der spiller tennis, badminton, bordtennis, padle eller squash, en bred vifte af markedsledende mærker til konkurrencedygtige priser. De vil gerne tilbyde dig en nem måde at opbevare, så du kan bruge tid på at dyrke din ketchersport.

Hos Ketcher Specialisten har de mange års samlet erfaring, både som udøvere og salg af produkter til ketchersport. Nogle af dem er aktive som trænere og andre har en baggrund med mange år på konkurrenceniveau. Uanset ambitionsniveau er den store fællesnævner vores passion for sporten.

Ketchersportsprodukter
Ketcher Specialisten har været til stede på det danske marked siden 2008 og gennem årene har vi udviklet vores webshop til at tilbyde landets største udvalg af ketchersport. Med et stort sortiment, meget konkurrencedygtige priser og godt indhold, der gør det nemt for dig som kunde at vælge det rigtige udstyr, ønsker de at være førstevalget som leverandør til dig, der dyrker en ketchersport.

Prisgaranti
Hos Ketcher Specialisten tilbyder de en garanti, som gør, at du kan være sikker på, at du altid kan købe dine produkter hos os til den absolut bedste pris.

Hvis du mod forventning på købstidspunktet finder en vare hos en anden dansk forhandler til en lavere pris inklusive fragt, vil Ketcherspecialisten råde bod på den pris. Som tak for hjælpen trækker vi yderligere 5% fra, da vi altid bestræber os på at tilbyde de bedste priser på markedet. Alt du skal gøre er at bevise prisen med et generelt katalog, prisliste eller annonce. Laveste prisgaranti gælder, såfremt butikken med den lavere pris har varen på lager til levering, og at den lavere pris oplyses på købstidspunktet.

Forsendelse
Gratis fragt ved ordrer over 500 kr., ordrer under 500 kr pålægges et fragt/administrationsgebyr på 49 kr.

De sender pakker med Bring alle ugens dage. Normal leveringstid er 1-3 hverdage, men gælder ikke bordtennisborde.

Returnering
Hos Ketcher Specialisten har du ret til at fortryde dit køb inden for 60 dage uden at angive nogen grund. Du har derfor 60 dages fortrydelsesret fra det øjeblik, du modtager din vare. De sender pakker med medbring hver hverdag. Normal leveringstid er 1-3 hverdage. Når din ordre er afsendt, giver Bring dig besked med et pakkenummer, som du kan bruge til at spore pakken.
Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte deres kundeservice.

Du kan annullere din ordre, hvis den endnu ikke har forladt vores lager. Hvis pakken har forladt vores lager, skal du returnere din pakke, så snart du modtager den. Når vi modtager pakken igen, refunderer vi dig. Ønsker du at returnere din pakke, bedes du kontakte os for at få en returseddel. Læg retursedlen på pakken og aflever den på nærmeste afhentningssted. Glem ikke at få en kvittering for aflevering af pakken.

Returnering af varer sker for kundens regning, og prisen herfor er 49 DKK. De trækker fragtomkostningerne for returneringen fra tilbagebetalingen, hvis dette sker. Husk at medtage ordrenummer og kontaktoplysninger i mailen ved anmodning om retursedlen. Vi tilbyder en returret på 60 dage.

Hvad syntes du om Ketcher Specialisten?
Vi vil meget gerne høre om din erfaring. Skriv en anmeldelse på vores side.