Kids-World

Alle anmeldelser

Kids-World

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Kids-World

Kids-World er det, som navnet angiver, det er nemlig børnenes verden. Det er stedet, hvor du som forælder kan få alt fra legetøj til sko og tøj, så der er næsten ikke andre steder, du behøver at handle, når du skal have noget til familiens yngste. Det er et firma, som går ind for at sikre, at familierne får det bedste, og at de samtidig får de rigtige designere, og at mange af deres produkter, så vidt som der er mulighed for det, er så bæredygtige, som det er muligt. Det er jo netop det, som er oppe i tiden, og bevidste forbrugere bruger gerne lidt ekstra for at vide, de gør noget for jorden.

Om Kids-World
Kids-world er for dem, som gerne vil have et stort udvalg, og som også gerne vil give deres børn mange af de kendte mærker, både indenfor tøj, men også i det meget udstyr, der til børn, når de er helt små, for ja vi ved alle, at babyer kommer med mere ekstraudstyr end din favoritbil. Kids-World rammer ind i en tid, hvor mere og mere handel rykker ud på nettet, og de er med deres store sortiment kommet ind i hjertet hos mange danskere, så du slipper for at komme for meget ud.

Services hos Kids-World
Hos Kids-World får du udstyr til famiiens yngste. Du kan samtidig få tøj og legetøj på en gang, det er alt i den samme skuffe, når du åbner hjemmesiden hos Kids-world. Kids-world tilbyder dig gratis levering af de mest populære mærker i både tøj, legetøj og pusleting til babyen. En service, der ikke er mange, som kan være med på i dag, for sortimentet er stort, og det er med at holde tungen lige i munden, hvis du skal finde noget, som de ikke har. Der er alt det, som børnefamilien står og skal bruge de første mange år af børnenes levetid.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Kids-world, så er der gode muligheder for let og hurtigt at finde de oplysninger, som du skal bruge for at få kontakt. Både telefonnummeret og kontaktmail er lige for hånden, og for Kids-world er ligeglade med, om det er en klage eller en forespørgsel. De bestræber sig på, at det lige meget, hvad er grunden til du kontakter dem er. Alle skal have den samme gode behandling, og de skal have en hurtig betjening.

Bedømmelse af Kids-World
Der er mange, som bruger nettet til at tjekke de firmaer, som de handler med, og der er også mange, som skriver bedømmelser, men nu er der kommet en ny hjemmeside. En hjemmeside som adskiller sig. Den nye hjemmeside adskiller sig på den måde, at du nu kan skrive en konstruktiv og objektiv bedømmelse. Noget, som mange andre vil bruge til at finde ud af, om det er et firma, som de skal bruge. Der er måske endda den mulighed, at firmaerne selv vil kunne bruge det til at blive bedre, hvis de har lyst og tid.