Kidsroom

Alle anmeldelser

Kidsroom

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Kidsroom

Med over 20.000 artikler er Kidsroom en af ​​de største onlinebabybutikker for børne- og babyartikler i Tyskland. Her ser vi tilbage på over 21 års erfaring inden for babyudstyr og har simpelthen alt, hvad du skal bruge til dit afkom i de første seks leveår. Vigtige babyartikler såsom autostole, babyseler og smartebarnevogne er lige så vigtige som børnesikkerhedslåger eller trappelåger.

Din babys fysiske velbefindende afhænger ikke kun af den babymad du vælger, men også af hygiejniskmadlavning. I deres baby-netbutik finder du mange innovative husholdningsprodukter fra kendte mærker, såsom desinfektionsapparater og flaskevarmere til sundbabymad. Det komplette sortiment til amning og fodring fås naturligvis også hos os. Som en velassorteret babybutik har vi her et stort udvalg af babyplejeprodukter: Lige fra badetilbehør til børster og produkter til tandpleje i de første leveår. Med deres multifunktionelle babystole og babygynger vil din baby føle sig godt tilpas, og det værdifulde pædagogiske legetøj fra deres onlinebutik hjælper ham med at udvikle sig perfekt.

Kidsroom' styrke er den personlige købsrådgivning til deres kunder
Børns sikkerhed og trivsel er deres topprioritet hos Kidsroom. Derfor bruger de også meget tid i deres netbutik på at yde en høj kvalitet og personlig service til deres kunder. Uanset om det er en barnevogn, autostol eller legetøj – de giver dig altid en omfattende rådgivning om alle produkter, der matcher dit barns aktuelle udviklingstrin. Til dette formål står erfarne og kvalificerede servicemedarbejdere til rådighed for dig på telefon eller e-mail for produktvalg. De er et af de få børne- og babyudstyr, der sender til hele verden og tilbyder derfor vores produkt- og købsrådgivning ikke kun på tysk, men også på engelsk, russisk og kinesisk. Når du har fundet det rigtige produkt til dit afkom, sikrer deres mangeårige logistikpartnere omkostningseffektiv forsendelse af deres børne- og babyudstyr til næsten alle lande i verden.

Deres motto er: "Kun det bedste for børn". Det er derfor, sikkerhed og udførelseskvalitet spiller en afgørende rolle i produkter som autostole, babystole og klapvogne. Derfor er de hos Kidsroom meget omhyggelige med at sikre, at det kun er højkvalitetsprodukter og plejeprodukter til babyer og børn, der kommer ind i deres babybutiks sortiment. Dette giver dem også mulighed for at sikre maksimal sikkerhed og komfort for dit barn. De fører produkter fra kendte mærker som blandt andet Chicco, Concord, Cybex, Fisher-Price, Hartan, Gesslein, Kiddy, Maxi-Cosi, Nuk, Peg-Perego, Puky, Recaro, Roemer og Teutonia. De ved, at de store mærkeproducenter konstant udvikler deres babyprodukter for at gøre dem endnu sikrere og mere børnevenlige. Dette giver dem selvtillid til kun at have det bedste til dit barn i vores sortiment.

Kun de bedste babyprodukter til dit barn
I Kidsroom online babybutik finder du det bredeste udvalg af højkvalitets børne- og babyprodukter med kollektioner fra kendte mærker, der altid er up to date. Fra spædbarn til 6 år har de altid de rigtige produkter til dit barn. Længe før fødslen hjælper de dig med at vælge de bedste babyprodukter som autostol, klapvogn og vugge til din baby og vi står også ved din side med deres viden efter købet. Deres babybutik er din partner, når det kommer til at sammensætte det bedste basisudstyr til din baby. Det være sig plejeprodukter af høj kvalitet eller børnevenlige møbler som pusleborde, høje stole, tremmesenge og kravlegårde. Det venlige servicepersonale i deres baby-onlinebutik vil også hjælpe dig med at vælge det rigtige babylegetøj til at fremme dit barns motoriske og mentale færdigheder.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Kidsroom
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.