Kilands

Alle anmeldelser

Kilands

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Kilands

Velkommen til Kilands. Hos dem køber du tæpper trygt og sikkert i deres webshop. I deres store sortiment finder du alle slags tæpper i forskellige kvaliteter, farver, størrelser og prisklasser. Hos Kilands finder du både prisvenlige og eksklusive tæpper. Deres mål er, at alle kan finde et tæppe hos dem!

Køb tæpper online
Du har altid 90 dages returret, og du kan returnere varen gratis. Fragtomkostninger er 69 kroner for almindelige tæpper og 239 kroner for gobeliner. De leverer altid hurtigt og bestræber os på at tilbyde de bedste priser på markedet.

Et af Danmarks største tæppesortimenter
Hos Kilands finder du et af Danmarks største sortiment af tæpper. Det er ikke altid nemt at finde et tæppe til dit hjem, men i deres kæmpe sortiment finder du alt fra dørmåtter til gobeliner. Med andre ord: Leder du efter det perfekte tæppe til dit hjem, er du kommet til det rette sted.

Mere tæppe for pengene
Takket være Kilands's store indkøb samt direkte import fra producenter, er de i stand til at holde priserne lave, hvilket kommer dig som kunde til gode. Du får altid et godt tilbud hos Kilands, for deres tæpper har altid gode priser. Leder du efter et godt tæppe til en lav pris? Så er vi den rette kontakt for dig!

Kilands hjælper dig med udvælgelsen
Hos Kilands har de stor erfaring i branchen og hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige tæppe til dit formål. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte deres kundeservice via e-mail eller telefon.

Sådan fungerer det
Fragt koster 69 kroner, uanset hvor mange tæpper du bestiller. Undtagelsen er hjemmelevering, gobeliner og altantæpper, hvor fragten koster 239 kroner (hjemlevering). Alle tæpper sendes med Bring. Tæpper op til 150 cm brede sendes til et posthus (Bring udleveringssted), mens tæpper bredere end 150 cm sendes direkte hjem til dig som kunde*. Kontakt Bring for at aftale levering direkte til dit hjem. Hjemlevering sker til kantstenen eller til din port. Indkørsel/op til dit hjem er ikke inkluderet. Ønsker du ikke hjemlevering, fordi tæppet er for bredt til bringeleveringsstedet, kan du også afhente din pakke på nærmeste bringeterminal.

Med undtagelse af tæpper, der kan foldes (f.eks. stoftæpper, koskindstæpper og visse orientalske tæpper. Disse sendes til Bring-udleveringsstedet).

Hjemmelevering
Du har altid mulighed for at vælge hjemlevering mod et højere fragtgebyr, også for mindre tæpper, der ellers normalt sendes til servicebureauet. Tæpper bredere end 150 cm leveres altid direkte hjem til dig. Hjemlevering sker til kantstenen eller til din port. Indkørsel/op til dit hjem er ikke inkluderet.

Afhentning i terminalen
Du har altid mulighed for at afhente din ordre på nærmeste terminal, også selvom ordren skal leveres. Dette kan nogle gange være fordelagtigt, hvis du ikke har mulighed for at være hjemme, når leveringen foretages, og du er relativt tæt på terminalen.

Levering til firmaet
Bestiller du til din virksomhed, kan du vælge firmalevering. Din ordre vil så blive leveret i løbet af dagen mellem kl. 8.00-16.00, og du vil ikke få besked på forhånd. Ordreadressen skal være bemandet.

Din mening er vigtig
Skriv en anmeldelse så andre kunder kan få inspiration fra din erfaring.