Knittingroom

Alle anmeldelser

Knittingroom

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

P
Palle T.
Fra start til slut er der absolut intet at udsætte. De er rigtige søde i deres kundeservice og hjalp uden problemer med de spørgsmål jeg havde. Varen kom hurtigt og oven i har jeg en hel måned til ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Nice

  Fra start til slut er der absolut intet at udsætte. De er rigtige søde i deres kundeservice og hjalp uden problemer med de spørgsmål jeg havde. Varen kom hurtigt og oven i har jeg en hel måned til at betale i. Det synes jeg simpelthen er så flot! Kun positivt at sige fra min side. Jeg blev lidt bekymret da leveringsbekræftelsen kom fra et andet firma - et firma jeg grundet Trustpilot havde tænkt jeg ikke skulle handle hos.

  Men min bestilling blev leveret indenfor 10 hverdage - der blev lovet max 5, men jeg havde ikke travlt og jeg ved jo, at der er run på hos mange firmaer i denne Corona-tid, så det var fint :-)

  Alt i alt en fin oplevelse og glad og tilfreds med købet :-)


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Knittingroom

Ligemeget hvilken hobby eller fritidsaktivitet man er blevet grebet af, så kan man som dansk forbruger finde et væld af forskellige produkter og services online, der er skræddersyede til lige præcis den aktivitet man er interesseret i. Da alle kan oprette en hjemmeside online og de fleste kan drive en virksomhed, så bør man huske at undersøge de forskellige leverandører og netbutikker, før man handler hos dem. Det er vigtigt, at man sikrer sig, at virksomheden holder ens personlige oplysninger sikre, samt ens betalingsoplysninger mm. Derudover bør man også stille krav til deres produktkvalitet, kundeservice og leveringshastighed, samt mange andre. Men hvordan kan man undersøge, om alle disse ting gør sig gældende? Brugeranmeldelserfra andre har i lang tid været blandt danskernes foretrukneværktøj til at undersøge netop disse ting.

Om Knittingroom.dk
Knittingroom.dk er en dansk netbutik, der tilhører virksomheden AMA Group i Padborg ApS, som driver denne e-handelshjemmeside og som blev oprettet omkring år 1970. AMA Group har kontorer på Transitvej 12, hvilket er i den sydlige del af Jylland. Denne virksomhed er aktiv i hele Norden og har yderligere virksomhedsaktivitet og netbutikker i Norge, Finland og Sverige.  

Produkter og Services hos Knittingroom.dk
Denne netbutik tilbyder danske kunder en lang række forskellige produkter indenfor garn og strik, herunder bambusgarn, hørgarn, merinogarn, mohairgarn, økologiskgarn, samt meget andet. Man kan derudover handle produkter man benytter til at hækle, herunder motiver relateret til bryllup, barnedåb, ny baby, forlovelse m.fl. 
Man kan købe varer fra mange forskellige brands, såsom Du Store Alpakka, DropsDesign, Istex, LangYarns, samt mange andre.
Ønsker man at bestille gennem denne hjemmeside, så kan man benytte Visa Betalingskort, Dankort, Mastercard, MobilePay, Faktura betaling, samt virksomhedens egen kontobetaling. Anvender man den sidste mulighed, så vil man betale gennem Knittingsrooms egen kreditordning, hvor man blandt andet kan splitte sin betaling op i månedlige ydelser, så man kan modtage sine varer, før man betaler for dem.
Virksomheden vil altid forsøge at afsende og levere ordrer indenfor 3 til 5 hverdage, men oplyser at der kan være længere leveringstid i særlige tilfælde, som eksempelvis højsæson. Som kunde hos denne virksomhed betaler man selv for fragt, i forbindelse med ordrer der har en samlet værdi på mindre end 599 kr. Her tillægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på 60 kr. Køber man for over 599 kr. bliver der ikke opkrævet et fragtgebyr. Man kan derudover vælge levering i Nærboks, således at man får en sms med et link til en app, som man efterfølgende skal installere på sin telefon. Gennem appen bliver man dernæst guidet til den Nærboks, som man selv valgte under bestillingsprocessen. Man skal derefter blot bruge samme app til at åbne lågen i Nærboksen, hvorefter man kan tage sin pakke.

Komplimenter, Klager og Tips til Knittingroom.dk
Alle der har erfaring med Knittingroom.dk, opfordres til at skrive en anmeldelse her på siden. På den måde kan andre handlende spare mange ressourcer, meget tid og potentielt mange penge, idet de får et bedre indblik i de produkter og services, der udbydes af denne virksomhed. Dermed kan de bedre beslutte om de bør handle hos Knittingroom, eller om de bør finde en anden netbutik, der passer bedre til deres behov.