DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Komputer for alle

  Teknik er blevet en-hver-mands eje. Vi har alle sammen pc og smartphone. Mange har også en tablet ved siden af. Teknikkens forunderlige verden er blevet åbnet op til almindelige forbrugere, og mange af os har udviklet en særlig interesse for teknik og elektronik. Komputer for alle er et magasin, der indeholder al den information, du kunne have brug for, når du lærer om ny teknik, eller måpske det, du bruger i forvejen. Abonnementet kommer med en masse ekstra fordele, som du kan læse mere om herunder.

  Om Komputer for alle

  Magasinet Komputer for alle er et magasin for alle dem, der interesserer sig for pc´er, tablets, smartphones og tilbehør. Artiklerne henvender sig til tech interesserede på alle niveauer. Der er masser for nybegyndere, der har brug for hjælp til at få tingene til at virke, men også for veteranerne og de professionelle. De kan bruge bladet som en hjælpende hånd fra tid til anden og som inspirationskilde til nye, lækre gadgets og systemer.

  Produkter og Services
  Magasinet leveres lige til døren. Man får med sit abonnement på Komputer for alle også adgang til Fordelzonen. Her samler redaktionen alt det digitale indhold, der hører til Komputer for alle, så deres medlemmer kan få glæde af det. Her kan du hente mere end 500 pc-programmer og vejledninger på dansk samt masser af artikler fra bladet. Komputer for alle understreger, at de kun lægger sikre pc-programmer op.
  Man kan derudover deltage i pc-kurser og tilmelde sig Sikkerhedsalarmen. Denne giver dig besked om eventuelle digitale trusler. Det indeholder også et forum ved navn Spørg os Forum. Her kan du modtage personlig hjælp med alle dine tekniske spørgsmål.
  Du har 14 dages fortrydelsesret og kan opsige dit abonnement til enhver tid. Bladet udkommer omkring hver 3. uge.
  Komputer for alle tilbyder en række tilbudspakker, så du kan få rabat på de første to eller tre numre samt modtage et par gratis gaver. Derefter koster abonnementet 92 kr. om måneden inkl. levering á 49 kr. Den gratis gave kan være tekniske gadgets som trådløse opladere, tastaturer eller yderligere rabatter hos moreshop.dk, der også sælger abonnementer.
  Komputer for alle leveres i trykt format, men er også tilgængeligt digitalt via app´en Wype. Du modtager dit første magasin inden for en måned. Du modtager også en velkomstpakke omkring to uger efter din første betaling er modtaget.
  Kender du en, der er helt vild med teknik, kan magasinet også gives som gave. I pakkerne kommer et antal magasiner samt en eller flere gratis gaver med i købet.

  Komplimenter, Klager og Tips til Komputer for alle
  Vi er nysgerrige. Er magasinet Komputer for alle virkelig for alle? Hvad synes du om det tekniske niveau? Har du modtaget råd og vejledning fra redaktionen, der ændrede den måde, du brugte din pc eller smartphone på? Har du deltaget i forumet? Uanset hvilken oplevelse, du har haft med Komputer for alle, vil vi høre om den! Du kan hjælpe andre computer interesserede med at finde ud af, om Komputer for alle også er for dem ved at efterlade en anmeldelse.

  Komputer for alle
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Komputer for alle

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Komputer for alle et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Komputer for alle I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Komputer for alle?

  Komputer for alle er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Komputer for alle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.