Komputer for alle

Alle anmeldelser

Komputer for alle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

V
Victor L.
Gladteknik. Vidunderligt bare vidunderligt. Internettet i vores lejlighed var bare så langsomt. Theas fyre er 100% servicemindede. De holdt mig orienteret under hele processen. Min internetforbinde...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig service

  Gladteknik. Vidunderligt bare vidunderligt. Internettet i vores lejlighed var bare så langsomt. Theas fyre er 100% servicemindede. De holdt mig orienteret under hele processen. Min internetforbindelse er nu hurtigere end en F1 racerbil. Mange tak.
  Jeg er meget tilfreds med den service, Mathias yder.
  Min computer havde problemer med at starte op efter en softwareopdatering på Windows 10, og GladTeknik kom hurtigt ud og hentede min computer. Et par timer senere havde de rettet det og leveret det tilbage fungerende efter hensigten. Han er meget hjælpsom, og jeg kan varmt anbefale dem. Har købt min elektronik her i mange år, og jeg er meget tilfreds med deres tjenester. 5 stjerner


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Komputer for alle

Teknik er blevet en-hver-mands eje. Vi har alle sammen pc og smartphone. Mange har også en tablet ved siden af. Teknikkens forunderlige verden er blevet åbnet op til almindelige forbrugere, og mange af os har udviklet en særlig interesse for teknik og elektronik. Komputer for alle er et magasin, der indeholder al den information, du kunne have brug for, når du lærer om ny teknik, eller måpske det, du bruger i forvejen. Abonnementet kommer med en masse ekstra fordele, som du kan læse mere om herunder.

Om Komputer for alle

Magasinet Komputer for alle er et magasin for alle dem, der interesserer sig for pc´er, tablets, smartphones og tilbehør. Artiklerne henvender sig til tech interesserede på alle niveauer. Der er masser for nybegyndere, der har brug for hjælp til at få tingene til at virke, men også for veteranerne og de professionelle. De kan bruge bladet som en hjælpende hånd fra tid til anden og som inspirationskilde til nye, lækre gadgets og systemer.

Produkter og Services
Magasinet leveres lige til døren. Man får med sit abonnement på Komputer for alle også adgang til Fordelzonen. Her samler redaktionen alt det digitale indhold, der hører til Komputer for alle, så deres medlemmer kan få glæde af det. Her kan du hente mere end 500 pc-programmer og vejledninger på dansk samt masser af artikler fra bladet. Komputer for alle understreger, at de kun lægger sikre pc-programmer op.
Man kan derudover deltage i pc-kurser og tilmelde sig Sikkerhedsalarmen. Denne giver dig besked om eventuelle digitale trusler. Det indeholder også et forum ved navn Spørg os Forum. Her kan du modtage personlig hjælp med alle dine tekniske spørgsmål.
Du har 14 dages fortrydelsesret og kan opsige dit abonnement til enhver tid. Bladet udkommer omkring hver 3. uge.
Komputer for alle tilbyder en række tilbudspakker, så du kan få rabat på de første to eller tre numre samt modtage et par gratis gaver. Derefter koster abonnementet 92 kr. om måneden inkl. levering á 49 kr. Den gratis gave kan være tekniske gadgets som trådløse opladere, tastaturer eller yderligere rabatter hos moreshop.dk, der også sælger abonnementer.
Komputer for alle leveres i trykt format, men er også tilgængeligt digitalt via app´en Wype. Du modtager dit første magasin inden for en måned. Du modtager også en velkomstpakke omkring to uger efter din første betaling er modtaget.
Kender du en, der er helt vild med teknik, kan magasinet også gives som gave. I pakkerne kommer et antal magasiner samt en eller flere gratis gaver med i købet.

Komplimenter, Klager og Tips til Komputer for alle
Vi er nysgerrige. Er magasinet Komputer for alle virkelig for alle? Hvad synes du om det tekniske niveau? Har du modtaget råd og vejledning fra redaktionen, der ændrede den måde, du brugte din pc eller smartphone på? Har du deltaget i forumet? Uanset hvilken oplevelse, du har haft med Komputer for alle, vil vi høre om den! Du kan hjælpe andre computer interesserede med at finde ud af, om Komputer for alle også er for dem ved at efterlade en anmeldelse.