KORA Organics

Alle anmeldelser

KORA Organics

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

KORA Organics

Hos KORA Organics mener de, at sundhud er den smukkestehud. Miranda Kerr grundlagde KORA Organics med det mål at forbedre folks hud og selvtillid på en sund måde. De bruger certificeredeøkologiskeognaturligeingredienser af en simpel grund - fordi deres hud er vores største organ, og alt hvad du putter på din hud absorberes af det.

KORA Organics blev grundlagt i 2009 i Mirandas hjemland Australien. I 2017 begyndte KORA Organics sin globale ekspansion ved at lancere i USA med Sephora i over 300 butikker og på Sephora.com. I dag er det prisvindende udvalg tilgængeligt i 30 lande/regioner, herunder Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Singapore, Malaysia og Hong Kong (Kina), og sendes til over 120 lande verden over.

Højeste kvalitet og integritet
KORA Organics produkter er af højeste kvalitet og integritet. KORA Organics har udviklet en prisvindende serie af produkter, der afgifter, nærer og revitaliserer din hud. KORA Organics produkter er certificeret økologiske i henhold til COSMOS/Ecocerts strenge standarder, så du ved præcis, hvad du putter på din hud - ingen sulfater, parabener, syntetiske dufte, syntetiske farver, ethanolaminer (TEA, DEA), glykoler, silikoner, PEG'er anvendes ethoxylater, formaldehyd eller formaldehydderivater. Certificerede økologiske produkter er ikke kun sundere og sikrere, de er også mere effektive og kraftfulde og indeholder op til 60 % flere* antioxidanter end ikke-økologiske ingredienser. Hvert af vores produkter er beriget med kraftfulde ingredienser, såsom deres nøgleingrediens, antioxidantrig noni-ekstrakt, kahaiolie, kaviarlime, persimmon og andre certificerede økologiske ingredienser rige på essentielle fedtsyrer og vitamin A, C og E. Vores produkter er fri for dyreforsøg og er ikke testet på dyr.

KORA Organics produkter er klinisk aktive, leverer synlige resultater og genopretter din hud til optimal sundhed. De elsker det, vi har skabt, og ser frem til, at du lærer vores produkter at kende.

RETURNERINGSPOLITIK
For køb, der ikke er foretaget gennem koraorganics.com, bedes du kontakte forhandleren, hvor du købte produktet, for deres returpolitik. De accepterer kun returvarer på produkter købt gennem koraorganics.com. KORA Organics refunderer eller erstatter fuldt ud købte varer, hvis de viser sig at være defekte eller beskadigede. Hvis du ændrer mening om de produkter, du har bestilt og ikke længere ønsker at bruge dem, kan du returnere dine købte produkter til os for at få refunderet eller byttet under følgende betingelser:

Produkter skal være uåbnede og i original stand. Produkter skal returneres inden for 7 dage efter den originale modtagelse af produktet(erne). Dine kvitterings-/ordreoplysninger skal også være inkluderet i returneringen.
Tilbagebetalinger vil blive udstedt i samme form, som du oprindeligt betalte for din ordre, så hurtigt som muligt efter modtagelsen af ​​de returnerede produkter. Den samlede værdi af tilbagebetalingen vil være det beløb, du har betalt for de købte varer, eksklusive fragtomkostninger og andre relevante gebyrer, herunder told eller importafgifter, hvis nogen. Sørg for, at du returnerer dine produkter til den korrekte adresse. Læs nedenfor for den korrekte returadresse afhængigt af hvor du modtog din produktordre.

Tak fordi du læste om KORA Organics
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad KORA Organics kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.