L for Living

Alle anmeldelser

L for Living

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

L for Living

Man kan i dag købe langt de fleste ting online, herunder møbler og boligtilbehør. Da udvalget et større end nogensinde før, og der er mange nye mærker, forhandlere og udbydere man har adgang til via internettet, er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder, før man bestiller sine varer. Især kundeanmeldelser fra andre bruges som et nyttigt redskab, da man her kan få indblik i aspekter såsom leveringstid, kundeservice, kvalitet m.fl. fra et kundeperspektiv.

Om L for Living
LforLiving Denmark ApS er en dansk virksomhed, med adresse på Svingkærvej 52, hvilket er beliggende i Tappernøje.
Virksomehden er e-mærket: dette betyder at man som privat forbruger og kunde kan handle hos denne forhandler online under trygge forudsætninger. Det bliver nemlig løbende kontrolleret hos e-mærkede virksomheder, at de overholder gældende love for online virksomhedshandel og i den forbindelse tilbyder fyldestgørende kundeservice.

Produkter og Services hos L for Living
LforLiving ejer og driver en netbutik, der tilbyder kunder overalt i Danmark - samt andre destinationer i Europa - interiør til hjemmet. På virksomhedens hjemmeside kan man finde en lang række forskellige produkter og møbler til hjemmet og kontoret, såsom borde, stole, lamper og reoler i flere forskellige farver og design.
Under deres kategori for "boliginteriør" kan man finde produkter som UNIKA trævarer, krystalglas med Swarovski krystaller af mærket MATRIVO glas, vaser, lightere, samt mange andrer forskellige varetyper til brug i hjemmet, i forbindelse med indretning og design. Ifølge virksomheden selv, er alting udvalgt ud fra kriterierne kvalitet, godt design, holdbarhed, samt prisvenlighed.
Søger man efter noget specifikt, som man ikke kan finde på deres hjemmeside, opfordrer virksomheden til at man kontakter dem via e-mail, således at de kan forsøge at finde de pågældende varer man søger efter. 
Vælger man at bestille fra LforLiving tilbydes der gratis fragt ved køb over 399 kr. for den samlede ordre, og varerne afsendes hurtigst muligt efter bestilling og betaling.
På Lforliving.dk kan man benytte følgende betalingsmuligheder: Visa Dankort, Visa Betalingskort, Master Card, American Exress, JCB, og Mobilepay. Ordrebeløbet bliver først trukket fra betalingskortet når varen afsendes, i henhold til dansk lovgivning. Vælger man at betale med ViaBill, modtager man sine varer før man har betalt. Herefter skal man betale sin aftalte månedlige ydelse den 20. i hver måned.
Til info: betaler man ikke til tiden, så vil man i den forbindelse blive pålagt et gebyr på kr. 39 kr. Hvis man fortryder sit køb, ophører betalingsaftalen med ViaBill. ViaBill kan finansiere køb for op til 2.000 kr., og ønsker man derfor at finansiere beløb for over 2.000 kr., gøres dette muligt via et samarbejde med SparXpress

Komplimenter, Klager og Tips til L for Living
Hvordan kan man sikre sig, at man handler hos en pålidelig og ansvarlig online forhandler? For mange danskere er svaret på dette spørgsmål: ved at læse kundeanmeldelser igennem fra andre forbrugere. Derfor kan du hjælpe andre der læser med her på siden, ved at skrive et par linjer omkring din købsoplevelse med LforLiving, således at de kan lære af dine personlige erfaringer.