La Chambre Paris

Alle anmeldelser

La Chambre Paris

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

La Chambre Paris

La Chambre Paris's sengetøj er vævet af deres partnerfabrik med knowhow, miljøvenlige produktionsmetoder og en masse kærlighed. Fra valg af materialer til prikken over i'et har vi tænkt på alle detaljer for dig.

Dynen, der undslipper dem, som ikke passer ind i hjørnerne af betrækket, når de tager det på, der skal to af dem på, alt det er slut! Deres dynebetræk er nemme at tage på og bliver på plads takket være bindebåndene på indersiden og knaplukningen.

På denne måde kan du nemt tage dit dynebetræk på:

1. Vend den på vrangen.
2. Fastgør den til de øverste hjørner af din dyne med de to bånd syet på indersiden af ​​de øverste hjørner.
3. Vend den med retsiden opad, og pak din quilt ind.
4. Luk den med knapperne syet i den nederste kant.

Og det er det. Ingen grund til at fare vild i det.

La Chambre Paris arbejder med en familievirksomhed i Guimarães-regionen i det nordlige Portugal. Grundlæggerens børnebørn bruger de nyeste vævnings- og fremstillingsteknologier og fortsætter med at udvikle deres forfædres knowhow. Deres produktionsmetoder respekterer miljøet og traditioner, der har bestået tidens prøve i tre generationer.

Høj gennemsigtighed
Alle vores produkter er fremstillet med den største gennemsigtighed, og de bruger ikke mellemled. Deres ark har intet at skjule. Bortset fra måske dine vildeste drømme.

Deres partnerfabrik foregiver ikke at være miljøvenlig. Deres bæredygtige og miljøbevidste tilgang afspejles i alle deres produktionsprocesser. Den genvinder 35%-40% af det vand, der bruges under produktionsprocessen, og behandler det fuldstændigt, før det returneres til naturen. Den genbruger 80 % af sit affald og genbruger al den genererede termiske energi.

Og fordi miljøet omfatter mennesker, har deres partner opnået SA 8000-certificeringen, som garanterer overholdelse af arbejdslove og menneskerettigheder.

I stedet for at smide dem væk. Deres stoftasker beskytter vores sengetøj, indtil de når frem til dig. Brug dem til at opbevare dine sko, undertøj, sportsudstyr eller til at organisere din taske, skuffer eller kuffert.

Du modtager alle dine La Chambre-produkter i genbrugs- eller genbrugsemballage. De har arbejdet hårdt for at sikre, at vi alle kan sove bedre om natten.

Bæredygtigt og meget mere
Ud over bæredygtighed. De ønsker at åbne La Chambres døre til verden og gøre lige ved dem. Derfor planter de 10 træer med Eden Reforestation Projects for hver ordre, der afgives på deres hjemmeside. 10 mangrovetræer, der undgår mere end 3 tons CO2 i deres levetid.

Deres bomuldspercale er vævet en tråd for meget og en tråd for lidt. Det er her dens matte overflade og uforlignelige blødhed kommer fra. Det bliver bedre fra nat til nat og fra vask til vask. Let og frisk sover den altid godt, uanset årstiden.

Deres franskesengetøj i hør har en unik tekstur, der bliver endnu smukkere, når du glemmer at stryge det. Vasket til perfekt blødhed, vi nyder godt af dens åndbare og termoregulerende egenskaber hele året rundt. Uanset om det er vinter eller sommer, ved vi, at vi kommer til at sove godt i det.

Deres satin er kendetegnet ved sin subtile glans, opnået gennem sin vævning. Hver bomuldstråd væves over tre tråde, derefter under en fjerde tråd og så videre. Resultatet er et exceptionelt materiale med en silkeagtig følelse, lidt tættere end percale.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om La Chambre Paris
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.