Laborglasshop

Alle anmeldelser

Laborglasshop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Laborglasshop

Laborglasshop's reagensglas fremstilles udelukkende i Tyskland, kun til os. Lavet i Tyskland! SCHWEFELFADEN®-mærket står for konstant høj kvalitet. De sælger kun nye, ubrugte produkter. Deres reagensglas er blyfri, pakket og afsendt under strenge hygiejniske forhold, er lavet af absolut gennemsigtigt glas og kommer utrykte. Alle deres reagensglas er steriliserbare. Alle varer er tilgængelige fra lager. De sender inden for en til to hverdage efter modtagelse af betaling. Levering til private kunder, bureauer, institutter, laboratorier, hospitaler, virksomheder, håndværkere, handlende, apoteker, apoteker, blomsterhandlere, detailbutikker, restauranter, eventbureauer, hoteller, foreninger, fonde, børnehaver, skoler, gymnasier, universiteter, offentlige eller statslige institutioner mv.

Tillid er et afgørende aspekt af en online-forretning. At sælge er Laborglasshop's job og passion. Til din fordel som kunde og af kærlighed til deres produkter. Mine SCHWEFELFADEN® produkter er reagensglas lavet efter deres specifikationer. For dig. De skal opfylde minimumsstandarder såsom en vægtykkelse på mindst 0,8 mm. Reagensglasset skal være fremstillet og forarbejdet i Tyskland. På den måde kan de garantere, at der ikke er giftige stoffer (f.eks. bly) i glasset og holde transportvejene korte og miljøvenlige. Hvis du har spørgsmål, bedes du bruge deres kontaktformular.

Betaling
Du kan betale enten med PayPal eller efterkrav, og de bogfører din betaling med det samme. Så du behøver ikke vente til din betaling er krediteret deres konto.

Hvis din betaling er modtaget inden kl. 14.00 (mandag til fredag), sender de varerne samme dag via DHL.

Du kan selvfølgelig også betale komfortabelt med forudbetaling.

Forudbetaling (forudbetaling): Du afgiver din bestilling i vores online shop. Når du har gennemført din ordre, modtager du en e-mail med vores bankoplysninger, ordrebeløbet og betalingsreferencen. Så overfører du beløbet via din netbank eller går til din bank. Hvis din betaling er modtaget inden kl. 14.00 (mandag til fredag), afsender de din ordre samme dag.

Efterkrav (betaling ved levering): Du afgiver din bestilling i deres online shop. Vælg venligst 'efterkrav' som din betalingsmetode. Din ordre vil blive klargjort til afsendelse med det samme og vil blive afsendt samme dag (mandag til fredag), hvis ordren er gennemført inden kl. 14.00.

Postbudet opkræver fakturabeløbet + et leveringsgebyr på 2,00 EUR.

Betaling via PayPal: Du afgiver din bestilling i vores online shop. Vælg venligst 'PayPal' som betalingsmetode. Via en sikker forbindelse bliver du omdirigeret til PayPal, hvor du logger ind med dine PayPal-legitimationsoplysninger. Nu vil du se en kort oversigt over din ordre, som du skal bekræfte ved at klikke på knappen Bekræft. Derefter vil PayPal omdirigere dig tilbage til vores webshop. Din ordre er nu færdig og vil straks blive klargjort til forsendelse og afsendt samme dag (mandag til fredag), hvis den er gennemført inden kl. 14.00.

Kreditkortbetaling: De accepterer VISA, Maestro og Mastercard. Du afgiver din bestilling i vores online shop. Vælg venligst dit kreditkort som betalingsmetode. Et nyt vindue åbnes, hvor du indtaster dine data. Derefter overføres dataene via en sikker SSL-beskyttet forbindelse. Disse data vil derefter blive kontrolleret for rigtighed og gyldighed. Når kontrollen er gennemført, vil du blive omdirigeret tilbage til vores hjemmeside. Din ordre er nu færdig og vil straks blive klargjort til afsendelse og afsendt samme dag (mandag til fredag), hvis den er afsluttet kl. 14.00.

Hvis du har betalt med kreditkort, vil din konto blive debiteret, når din ordre afsendes.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger på vores forlagsside.

Leveringstider
Medmindre andet er angivet i varebeskrivelsen, leverer vi til Tyskland inden for en til tre dage efter ordrebekræftelse. (Hvis forudbetaling er aftalt, vil levering ske dagen efter din betaling er bekræftet). Internationale leveringer sker inden for tre til syv dage efter ordrebekræftelse. Bemærk venligst, at der ikke leveres på søn- og helligdage.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Laborglasshop?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.