Ladybox

Alle anmeldelser

Ladybox

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Ladybox

Vi er midt i efteråret, hvilket betyder, at vejret er blevet koldere og dagene kortere. Vores behov for søvn ændrer sig også med årstiderne, og med den mørkere tid, stiger dit behov for søvn også. Men inden du sender dig selv afsted til drømmeland, vil vi gerne hjælpe dig med at skabe den ideelle natplejerutine og de bedste betingelser for en god nats søvn med denne måneds æske 'Sweet Dreams'.

Hvad gemmer sig i Sweat Dreams boksen?
I æsken 'Sweet Dreams' finder du lækre produkter fra Avant, Cossy, AfterSpa, Pure & Care og Oslo Skin Lab, herunder en luksuriøs natcreme, en beroligende og lækker øjengel og en fantastisk nærende øjenmaske, der vil give dine ansigt og øjne den pleje og forkælelse, de fortjener.

Deluxe ansigts- og øjennatcreme fra Ladybox
En god natcreme er grundlaget for en god natplejerutine! Og selvfølgelig fandt Ladybox den til dig i 'Sweet Dreams'-boksen. Denne luksuriøse anti-aging natcreme fra Avant er formuleret med en base af hyaluronsyre, der kan nære din hud dybt nede. Natcremen hjælper også med at forhindre synligheden af ​​forstørrede porer, ujævn hudtone, fine linjer og træt hud. Så tag natcremen med i din aftenrutine og mærk, hvordan din hud vil elske dig for den!

Argan øjengel
Din hud omkring øjnene er særligt følsom og har brug for omhyggelig pleje. I denne æske finder du derfor en helt fantastisk øjengel, nemlig Argan Eye Gel fra Cossy. Gelen beroliger, fugter og beskytter huden. Gelen absorberes hurtigt og efterlader huden blød og smuk uden at se fedtet ud. Et skønt produkt, som du med fordel kan bruge i din natterutine, så øjnene kan slappe af efter en travl dag, men også om morgenen, hvor dine øjne trænger til et frisk pust, inden dagen for alvor begynder.

Gelen kan bruges både morgen og aften. Da det absorberer hurtigt, kan du også bruge det lige inden du lægger makeup.

Eye Jade Roller
Motion er med til at hæmme huden og kroppens ældningsproces og at bruge denne skønne Jade Roller er næsten som at få din hud direkte i fitness. Med den kølende jadesten hjælper rullen med at reducere stress og hævet hud. Rullen har også en anti-aging effekt, da den øger blodcirkulationen og forbedrer optagelsen af ​​andre produkter gennem huden.

Massér rullen rundt om øjenområdet efter behov, og brug den, før du påfører andre hudplejeprodukter, hvis det er nødvendigt. For en endnu køligere effekt kan du med fordel stille rullen i køleskabet.

The Solution™ skønhedskollagen
Vil du ride på kollagenbølgen? Selvfølgelig skal du det! For der er faktisk noget om snakken. Kollagen er en af kroppens vigtigste byggesten og er blevet et hit i skønhedsindustrien med dens mange gavnlige egenskaber for huden. The Solution™ Beauty Collagen er et naturligt kollagenpulver, der øger hudens elasticitet og modvirker hudens ældningsproces, samt reducerer forekomsten af fine linjer og rynker. Pulveret er smagløst og kan derfor blandes i enhver drink eller mad.

Forbrug en brev dagligt. Hæld først pulveret i et glas/kop og vent 30 sekunder, indtil pulveret er opløst.

Hvordan var det at bruge Ladybox's produkter?
Del gerne din erfaring med os, så andre piger også kan blive inspireret til at vælge netop deres boks ;)