Lampe Guru

Alle anmeldelser

Lampe Guru

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo ComputerSalg.sk
ComputerSalg.sk
1 anmeldelser

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, ...

Logo Homeshop
Homeshop
0 anmeldelser

Kunne du tænkte dig at shoppe alt til hus og have, imens du sidder i sofaen?  Homeshop.dk er et online byggemarked hvor du kan kø...

Logo Phonetrade
Phonetrade
1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Lampe Guru

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Samtidig er lamper noget, alle ser og bemærker, og det er ikke uden grund at smukke og elegante lamper er med til at skabe de perfekte rammer om ethvert hjem. De lamper finder du hos LampeGuru.

Om LampeGuru
Stilen i skandinavisk design er enkelt og minimalistisk, og det gælder også alle former for belysning. Elegante lamper, der lyser op, men som samtidig har designmæssige detaljer, der passer perfekt ind i danske hjem. Hos LampeGuru finder du mærker som Le Klint, Philips, Nordlux og Halo Design, og leder du efter lamper til børnene, så finder du et stort udvalg af Disney, der altid falder i de mindstes smag.

Det er desuden alt fra pendler, væglamper, lyskæder, bordlamper, badeværelseslamper og spots, du vil finde her, så hele hjemmet kan nemt blive lyst op.

Du kan desuden også pifte dine eksisterende lamper op med moderne stofledninger eller dekorative globepærer, der giver et mere tidsløst udseende, men som på samme tid har alle moderne features som høj sikkerhed og lavt elforbrug.

Services hos LampeGuru
Der er flere, der er nervøse for at hænge lamper op selv. Den slags, der skal monteres i strømudtag i loftet vel at mærke. Men som du kan læse hos LampeGuru, så er det slet ikke svært, og det er arbejde, som du ikke behøver en elektriker til. Du finder en guide til, hvordan du nemt monterer alle dine lamper, og du får også en rigtig god guide til alt det, du må lave selv, uden du skal have professionelle til det.

Du finder lamper og alt det tilbehør, du på nogen måde kan drømme om, så du kan lyse op lige som du har lyst til, og så du kan skabe moderne belysning - det hele med E-mærket og en perfekt score på TrustPilot, som viser, at der er mange tilfredse kunder hos LampeGuru. Der er desuden masser af små fifs til indretning med lys under de forskellige varegrupper, som kan hjælpe dig på rette vej, så du får det rette antal af lamper med den rette styrke og med det look, du gerne vil have i dit hjem, og du finder rigtig mange gode artikler på LampeGurus egen blog.

Kundeservice og klager
For dem, der er på jagt efter lækre lamper med spændende design og behageligt lys har LampeGuru gjort det nemt. Du finder rigtig hurtigt de rette kategorier og varer, og du kan med lethed finde flere designs, der vil passe ind hos dig. I bloggen kan du få en masse gode råd, så du ikke kun bestiller med hjertet, men også den type af belysning, der vil gøre dig glad, fordi det virker optimalt til det rum, der skal lyses op. Der skal være mere knald på i køkkenet, hvor der skal arbejdes, men i stuerne og på værelserne er det rart, der også er lys, der bare er til hygge. Og har du spørgsmål, så er der vaskeægte mennesker bag hjemmesiden, der er klar til at hjælpe dig.

Anmeldelse af LampeGuru
Hvis du også har set lyset hos LampeGuru, så kan du skrive din egen anmeldelse af dem her, så andre kan blive inspireret til deres næste lampekøb.