Lampe Guru

Alle anmeldelser

Lampe Guru

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

Z
Zenia P.
Fremragende service - jeg bestilte 6 stk Energiser 4000K 5ft LED-rør som direkte erstatning for gamle lysstofrør, jeg havde et par spørgsmål inden bestilling, den tekniske afdeling var meget hjælps...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  LED-rør

  Fremragende service - jeg bestilte 6 stk Energiser 4000K 5ft LED-rør som direkte erstatning for gamle lysstofrør, jeg havde et par spørgsmål inden bestilling, den tekniske afdeling var meget hjælpsomme. Rørene var nemme at montere, bare udskift starteren med den, der fulgte med i kassen, og jobbet var gjort. Desværre virkede en af LED-enhederne ikke, jeg ringede til Lampe Guru, de besvarede telefonen med det samme og sendte en erstatning, som jeg modtog dagen efter (faktisk sendte de mig to erstatninger). De nye LED-rør er lysere, og lyset er et meget bedre lys at arbejde i. Noget du skal være opmærksom på er, at Energiser LED-udskiftningerne kræver, at den originale forkobling stadig er monteret, så du skal ikke fjerne det indre af dine gamle fluorescerende enheder . Jeg vil helt klart anbefale disse LED-rør og ville købe fra LampShopOnline igen, de tilbyder en hurtig, venlig og professionel service og produkterne er konkurrencedygtige priser og god kvalitet.


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Weber

Weber

1 anmeldelser

Sommer i Danmark betyder for de fleste mennesker at grillsæsonen starter, idet man bruger mere tid udenfor i haven for at nyde det ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Lampe Guru

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Samtidig er lamper noget, alle ser og bemærker, og det er ikke uden grund at smukke og elegante lamper er med til at skabe de perfekte rammer om ethvert hjem. De lamper finder du hos LampeGuru.

Om LampeGuru
Stilen i skandinavisk design er enkelt og minimalistisk, og det gælder også alle former for belysning. Elegante lamper, der lyser op, men som samtidig har designmæssige detaljer, der passer perfekt ind i danske hjem. Hos LampeGuru finder du mærker som Le Klint, Philips, Nordlux og Halo Design, og leder du efter lamper til børnene, så finder du et stort udvalg af Disney, der altid falder i de mindstes smag.

Det er desuden alt fra pendler, væglamper, lyskæder, bordlamper, badeværelseslamper og spots, du vil finde her, så hele hjemmet kan nemt blive lyst op.

Du kan desuden også pifte dine eksisterende lamper op med moderne stofledninger eller dekorative globepærer, der giver et mere tidsløst udseende, men som på samme tid har alle moderne features som høj sikkerhed og lavt elforbrug.

Services hos LampeGuru
Der er flere, der er nervøse for at hænge lamper op selv. Den slags, der skal monteres i strømudtag i loftet vel at mærke. Men som du kan læse hos LampeGuru, så er det slet ikke svært, og det er arbejde, som du ikke behøver en elektriker til. Du finder en guide til, hvordan du nemt monterer alle dine lamper, og du får også en rigtig god guide til alt det, du må lave selv, uden du skal have professionelle til det.

Du finder lamper og alt det tilbehør, du på nogen måde kan drømme om, så du kan lyse op lige som du har lyst til, og så du kan skabe moderne belysning - det hele med E-mærket og en perfekt score på TrustPilot, som viser, at der er mange tilfredse kunder hos LampeGuru. Der er desuden masser af små fifs til indretning med lys under de forskellige varegrupper, som kan hjælpe dig på rette vej, så du får det rette antal af lamper med den rette styrke og med det look, du gerne vil have i dit hjem, og du finder rigtig mange gode artikler på LampeGurus egen blog.

Kundeservice og klager
For dem, der er på jagt efter lækre lamper med spændende design og behageligt lys har LampeGuru gjort det nemt. Du finder rigtig hurtigt de rette kategorier og varer, og du kan med lethed finde flere designs, der vil passe ind hos dig. I bloggen kan du få en masse gode råd, så du ikke kun bestiller med hjertet, men også den type af belysning, der vil gøre dig glad, fordi det virker optimalt til det rum, der skal lyses op. Der skal være mere knald på i køkkenet, hvor der skal arbejdes, men i stuerne og på værelserne er det rart, der også er lys, der bare er til hygge. Og har du spørgsmål, så er der vaskeægte mennesker bag hjemmesiden, der er klar til at hjælpe dig.

Anmeldelse af LampeGuru
Hvis du også har set lyset hos LampeGuru, så kan du skrive din egen anmeldelse af dem her, så andre kan blive inspireret til deres næste lampekøb.